logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Izložbe

Poziv na otvorenje izložbe

09/11/2017

Odsjek za arheologiju poziva na otvorenje izložbe Recikliraj, ideje iz prošlosti u utorak, 14. 11. 2017. u 19 sati u Arheološkom muzeju u Zagrebu. Izložba je realizirana u suradnji Arheološkog muzeja u Zagrebu, Instituta za arheologiju i Odsjeka za arheologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Cilj izložbe je ukazati na neprekinutu praksu recikliranja i ponovne upotrebe kroz cijelu ljudsku prošlost te potaknuti posjetitelje na razmišljanje o konceptu recikliranja u odnosu na suvremeni način života. Više detalja o izložbi možete pronaći na stranici Arheološkog muzeja ovdje.

Poziv na otvorenje izložbe

27/04/2017

Knjižnica Filozofskog fakulteta srdačno poziva sve zainteresirane na svečano otvorenje izložbe pod nazivom Hrvatska knjižnica za slijepe.  Otvorenje izložbe održat će se u srijedu, 3. svibnja 2017. godine u 12 sati u auli Knjižnice Filozofskog fakulteta.

Anatomija jedne knjižnice: ostavštine i legati

08/03/2016

Povodom ­­­sedme obljetnice preseljenja u novu zgradu Knjižnica Filozofskog fakulteta organizira izložbu Anatomija jedne knjižnice : ostavštine i legati. Izložbu možete razgledati od 7. do 16. ožujka 2016. u predvorju (ispred liftova Knjižnice). Više informacija i virtualni katalog posjetite na mrežnim stranicama ovdje.