logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Stvaranje vrijednosti iz znanja – uvod u upravljanje inovacijama za istraživače

Radionica Stvaranje vrijednosti iz znanja – uvod u upravljanje inovacijama za istraživače će se održati u četvrtak, 29. siječnja 2015. početkom u 09,00 sati na Sveučilištu u Zagrebu, Zvonimirova 8, III. kat, predavaonica 301. Rok za prijavu je srijeda, 28. siječnja 2015. Program, prijava i detalji: http://cirtt.unizg.hr/?p=1407 Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Ovo je posljednja od četiri radionice početne razine za istraživače o osnovama intelektualnog vlasništva, upravljanju inovacijama u istraživačkim projektima, transferu tehnologije i uspješnoj suradnji s industrijom.

Tko može sudjelovati? Ciljna skupina ovih radionica su prvenstveno mladi istraživači koji nemaju znanja i iskustva u navedenim aktivnostima, ali i svi ostali koji žele obnoviti ili proširiti svoje znanje.

Program, prijavu i ostale detalje potražite na našim stranicama: http://cirtt.unizg.hr/?p=1407

Predavači će biti:

  • Dr. sc. Davorka Moslavac Forjan, viša voditeljica transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
  • Radoslav Ostermann, dipl. ing., voditelj transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu
  • Davor Plavšić, dipl. ing., voditelj transfera tehnologije u Uredu za transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu

Radionicu organizira Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu europskog projekta „BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network“.

Broj sudionika ograničen je na 25 osoba, stoga Vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje na radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska molimo da nas o tome obavijestite kako bi druge osobe mogle prisustvovati radionici.

Rok za prijavu je srijeda, 28. siječnja 2015. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na iva.radocaj.novak@unizg.hr ili na mob: 099 4698177.

 POZIVNICA