logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Informativna radionica ‘Mogućnosti korištenja sredstava dostupnih iz strukturnih fondova i programa Europske unije za financiranje projekata istraživanja, razvoja i inovacija’

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta u suradnji s Agencijom za mobilnost i EU programe organizira informativnu radionicu pod nazivom ‘Mogućnosti korištenja sredstava dostupnih iz strukturnih fondova i programa Europske unije za financiranje projekata istraživanja, razvoja i inovacija‘,
Vrijeme i mjesto održavanja: 10. travnja 2015. u 11 sati, Konferencijska dvorana Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Donje Svetice 38. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Cilj radionice je predstaviti prioritetna područja u koja Republika Hrvatska planira ulagati u sljedećem razdoblju, kao i ciljeve povezane s financiranjem sustava znanosti navedene u Operativnom programu Konkurentnost i kohezija te Operativnom programu Ulaganje u ljudske potencijale, ali i načine i mogućnosti financiranja iz programa Obzor 2020.

Sudjelovanje je potrebno prijaviti na adresu elektroničke pošte Zeljka.Goricki@mzos.hr najkasnije do 8. travnja 2015. godine.