logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Studentska konferencija InfoDASKA 2016.

Klub studenata Informacijskih znanosti (KSIZ) organizira devetu studentsku konferenciju InfoDASKA 2016. s temom Privatnost i zaštita podataka u informacijskim institucijama, koja će se održati 13. I 14. svibnja 2016. na Filozofskom fakultetu. Detalji pod opširnije. 

OPŠIRNIJE:

Klub studenata Informacijskih znanosti (KSIZ) Vam ponosno najavljuje još jednu u nizu studentsku konferenciju InfoDASKA.

InfoDASKA je konferencija namijenjena, prvenstveno, studentima informacijskih znanosti i srodnih područja i namijenjena je razmjeni iskustava, sklapanju novih poznanstava, održavanju starih, učenju novih, zanimljivih i korisnih vještina i informacija i, općenito, druženju studenata našeg znanstvenog područja, kako međusobno, tako i s profesorima i drugim stručnjacima.

Ovogodišnja konferencija, koja će se održati 13.-14.5.2016. na našem Filozofskom fakultetu u Zagrebu, bit će deveta po redu toga tipa. InfoDASKA se održava jednom godišnje, a grad domaćin se pravilno izmjenjuje svake godine. Do sada su to bili Zagreb, Osijek i Zadar, no, tko zna, možda ova godina donese promjene na tom polju. Isti grad je domaćin svake tri godine, a InfoDASKA-u u Zagrebu u potpunosti organizira KSIZ, odnosno, organizacijski odbor KSIZ-a za InfoDASKA-u.

Tema ovogodišnje InfoDASKA-e je ‘Privatnost i zaštita podataka u informacijskim institucijama’, a sudjelovat će se moći prijavom teme za predavanje / izlaganje ili prijavom radionice. Osim samih predavanja i radionica, InfoDASKA uključuje razne druge aktivnosti i druženje. Detalji o prijavama i samoj temi konferencije će biti objavljeni u službenom pozivu koji će biti poslan na razini našeg fakulteta, kao i drugim fakultetima koji sudjeluju na konferenciji. Time izrečenim, napominjem da ove godine imamo namjeru uključiti i studente iz Rijeke, Ljubljane, Mostara, Sarajeva i Beograda, tako da se nadamo da će ovogodišnja InfoDASKA biti još veća i dinamičnija nego do sada.

Poziv na sudjelovanje možete pronaći u prilogu, a sam rok za prijavu je produžen sa 31.03. na 15.04.2016. tako da još uvijek imate dovoljno vremena za prijavu sažetka i još više od mjesec dana za izradu cijelog rada.

Poziv