logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Obavijest o 37. STAR (Stress and Anxiety in a Changing Society) konferenciji u organizaciji Odsjeka za psihologiju

Organizacijski odbor STAR konferencije s veseljem obavještava da je ove godine od 6. do 8. srpnja, Filozofski fakultet suorganizator i domaćin 37. međunarodne znanstvene STAR godišnje konferencije na temu Stress and Anxiety in a Changing Society. Tim će povodom Filozofski fakultet ugostiti 300 stručnjaka i stručnjakinja u područja stresa i mentalnog zdravlja iz 33 zemlje, koji će na konferenciji sudjelovati s preko 120 oralnih prezentacija, 12 simpozija, 7 radionica i 60 postera. Više informacija o konferenciji možete pogledati ovdje. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Uz bogat znanstveni program, sudionicima ali i zainteresiranim prolaznicima, u auli Fakulteta bit će dostupna izložba koju smo nazvali STAR ethno-antistress zone, koju je Odsjek za psihologiju osmislio u suradnji s Odsjekom za etnologiju i Etnografskim muzejom. Cilj ovih dodatnih aktivnosti je pokazati (i isprobati) kako su se ljudi kroz vrijeme nosili sa stresom, strahovima i tjeskobama. Slobodno nam se pridružite u predahu od posla!

U svakom slučaju, hvala Vam na toleriranju gužve koja će tih dana u auli Fakulteta biti nešto veća nego što je uobičajeno.

Organizacijski odbor STAR konferencije