logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Radionica Etička pitanja: zaštita osobnih podataka u istraživačkim projektima programa Obzor 2020.

Agencija za mobilnost i programe EU organizira poludnevnu radionicu pod nazivom „Etička pitanja: zaštita osobnih podataka u istraživačkim projektima programa Obzor 2020.“ koja će se održati 14. prosinca 2016. godine u prostorima Agencije za mobilnost i programe Europske unije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 9:30 sati. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Radionicu će voditi izv. prof. dr. sc. Zvonimir Koporc, dugogodišnji stručnjak za etička pitanja u Obzor 2020. projektima. Izlagat će gđa Sanja Silaj Zeman, načelnica Službe za  međunarodnu suradnju, EU i pravne poslove u Agenciji za zaštitu osobnih podataka, kao i gđa Marija Pušić koja će predstaviti uspostavljanje i dostavljanje evidencija u Središnji registar Agencije za zaštitu osobnih podataka.

Događanje je namijenjeno svim korisnicima i prijaviteljima Obzor 2020. projekata: istraživačima, akademskoj zajednici, poslovnom sektoru, organizacijama civilnog društva te administrativnom osoblju uključenom u proces prijave projekata u Obzor 2020. programu. Program radionice dostavljamo u privitku.

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika je ograničen. Prijave su otvorene do ponedjeljka 12. prosinca 2016. godine do 12 sati, odnosno do popunjavanja kapaciteta dvorane. Stoga molimo zainteresirane sudionike da svoje prijave izvrše što prije putem sljedeće poveznice ovdje!

Program je dostupan na: http://www.ffzg.unizg.hr/international/d/Program-Eti%C4%8Dka-pitanja-i-za%C5%A1tita-osobnih-podataka.pdf

Za dodatna pitanja slobodno se obratite kolegici Sandri Vidović, višoj stručnoj savjetnici u Odjelu za mobilnost istraživača, Agencija za mobilnost i programe EU, Obzor 2020. Nacionalna osoba za kontakt za Marie Sklodowska Curie akcije na sandra.vidovic@mobilnost.hr