logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Nagrada najboljim mladim znanstvenicima ‘Danubius Young Scientist Award 2017.’

Objavljen je Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije za 2017. – Danubius Young Scientist Award 2017. Dodijelit će se ukupno 14 nagrada, svaka  u iznosu od 1.200 eura, mladim znanstvenicima po jednom znanstveniku iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije. S obzirom da kandidate nominira matično Sveučilište, odsjeci svoje prijedloge s cjelokupnom dokumentacijom kandidata šalju Povjerenstvu Filozofskoga fakulteta najkasnije do srijede 5. travnja do 14:00 sati e-poštom na: tsveljo@ffzg.hr. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Svakog kandidata mora nominirati njegova znanstvena organizacija (sveučilište, akademija i sl.). Broj nominacija po znanstvenoj organizaciji limitiran je na tri kandidata. Međunarodni stručni žiri utvrdit će konačnu rang-listu svih pristiglih nominacija te će najviše rangirani kandidat iz svake zemlje biti predložen za dodjelu nagrade.

Dokumentaciju navedenu u priloženome Natječaju (str 2.)  potrebno je poslati  na ENGLESKOME jeziku u 1 (jednome) pdf dokumentu  (skenirano) najkasnije

do srijede 5. travnja do 14:00 sati
e-poštom na: tsveljo@ffzg.hr

U slučaju više prijava Povjerenstvo Filozofskoga fakulteta utvrdit će rang-listu prijedloga Fakulteta koja će biti proslijeđena Sveučilištu u Zagrebu koje će nominirati ukupno tri kandidata.

Natječaj je dostupan i na mrežnim stranicama: http://www.idm.at/projekte/preise/danubius-young-scientist-award

PRILOG: Natječaj