logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Drugi Krug Natječaja za mobilnost studenata: Erasmus + PC Ukrajina

Sveučilište u Zagrebu je objavilo DRUGI KRUG NATJEČAJA za mobilnost studenata preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija između programskih i partnerskih država u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 01.09.2017. do 31.05.2018. Za Filozofski fakultet dostupna je stipendija za studente preddiplomskoga (BA) studija kroatistike, ukrajinistike ili lingvistike i to na Taras Shevchenko National University of Kyiv, Ukrajina. Rok za prijavu: do 31. svibnja 2017. do 12:00 sati. Studenti su obvezni proučiti i INTERNE upute Filozofskoga fakulteta. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Studenti su obvezni proučiti cjelokupni tekst Natječaja i INTERNE upute Filozofskoga fakulteta.

INTERNE upute Filozofskoga fakulteta
POPIS ECTS koordinatora na FFZG
Izjava studenta o dosadašnjoj mobilnosti
Potvrda o poznavanju jezika

Kontakt osoba za dodatne informacije:
Ivana Bedeković
Ured za međunarodnu suradnju FFZG
email: erasmus-studenti@ffzg.hr

DRUGI KRUG NATJEČAJA za mobilnost studenata preddiplomskih, diplomskih i poslijediplomskih studija između programskih i partnerskih država u svrhu studijskog boravka u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA107) za razdoblje mobilnosti od 01.09.2017. do 31.05.2018. (za tekst kliknuti na naslov – obavezno pročitati cijeli tekst)

Rok za prijavu: do 31. svibnja 2017. do 12:00 sati.

(datum i vrijeme primitka dokumentacije, NE poštanskoga žiga)

Za Filozofski fakultet dostupna je stipendija za studente preddiplomskoga (BA) studija kroatistike, ukrajinistike ili lingvistike i to na Taras Shevchenko National University of Kyiv, Ukrajina.