logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Erasmus+ Partnerske zemlje mobilnost NASTAVNIKA– RUSIJA, UKRAJINA

Sveučilište u Zagrebu je raspisalo drugi krug Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ KA107 za PARTNERSKE ZEMLJE, za razdoblje mobilnosti od 01.09.2017. do 31.05.2018. Djelatnici Filozofskoga fakulteta mogu se prijaviti za aktivnost  podučavanje (STA: Teaching) na sveučilišta u Rusiji i Ukrajini za točno određena područja suradnje. Rok za prijavu: do 23. lipnja 2017. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Važne napomene:

  • Pristupnici Natječaju dužni su proučiti cjelokupni tekst Natječaja i Uputa
  • Za dokumente: Dokaz o zaposlenju i Potpisanu suglasnost dekana za odsustvo s radnog mjesta: obratiti se Uredu za međunarodnu suradnju Fakulteta (tsveljo@ffzg.hr)
  • Obrazac za prijavu mobilnosti (Teaching STA) potpisuju i ovjeravaju pečatom OBJE ustanove (sveučilište domaćin i Filozofski fakultet)
  • Obrazac za prijavu mobilnosti (Teaching STA) na FFZG potpisuje o.d. prodekan doc. dr. sc. Turković, T.

Rok za PRIJAVU Sveučilištu u Zagrebu: do petka 23. lipnja 2017.

PRIJAVA:

  1. Prijavni obrazac
  2. Obrazac za prijavu mobilnosti u svrhu podučavanja (POTPISAN i OVJEREN od OBJE ustanove). Na FFZG obrazac potpisuje o.d. prodekan za znanost i međunarodnu suradnju
  3. Životopis (poželjno na Europass obrascu)
  4. Dokaz o zaposlenju i Potpisana suglasnost dekana za odsustvo s radnoga mjesta (obratiti se Uredu za međunarodnu suradnju: tsveljo@ffzg.hr)
  5. (5). Pozivno pismo (fakultativno)

Djelatnici Filozofskoga fakulteta mogu se prijaviti za aktivnost  podučavanje (STA: Teaching) na sveučilišta u Rusiji i Ukrajini za točno određena područja suradnje (popis).

Mobilnost može trajati najkraće 5 dana, a najduže 2 mjeseca (ne računajući dane provedene na putu), a može se ostvariti u periodu od 01.09.2017. do 31.05.2018.