logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Radionica Mogućnosti prijave projektnog prijedloga u okviru MSCA ITN

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira promociju međunarodne i međusektorske suradnje kroz projekte doktorskih studija i osposobljavanja u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN – Innovative Training Networks) Marie Sklodowska – Curie akcija. Radionica Mogućnosti prijave projektnog prijedloga u okviru Mreža za inovativno osposobljavanje (ITN) održat će se u četvrtak 19. listopada 2017. godine u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 14, Zagreb, s početkom u 8:30 sati. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Radionica se organizira u okviru Net4Mobility mrežnog projekta Obzor 2020. nacionalnih osoba za kontakt za Marie Sklodowska – Curie akcije te će biti međunarodnog karaktera i na engleskom jeziku.

Cilj radionice je upoznati sudionike s mogućnostima i pravilima natječaja ITN-a, postupkom evaluacije projekta, pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

Radionicu će voditi prof. dr. sc. Donatella Verbanac, dugogodišnja evaluatorica Marie Skłodowska – Curie projektnih prijedloga te Sandra Vidović, nacionalna osoba za kontakt za Marie Skłodowska – Curie akcije. Profesor Gordan Lauc predstavit će svoja iskustva uključivanja u konzorcije, postupka pisanja projekta te provedbe GlySign projekta, prvog Europskog industrijskog doktorata u Hrvatskoj.

Radionica je prvenstveno namijenjena predstavnicima visokih učilišta, znanstvenih instituta, istraživačkih centara i drugih znanstvenih organizacija, predstavnicima industrije i privatnog sektora te istraživačima i administrativnom osoblju uključenom u postupak pisanja i prijave projektnih prijedloga.

Sudjelovanje na informativnom danu je besplatno, a prijava je moguća putem poveznice ovdje. Prijave su otvorene do ponedjeljka 16. listopada 2017. godine.

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na e-mail sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Preliminarni program možete preuzeti s: http://www.ffzg.unizg.hr/international/d/draft-programe-ITN-workshop.pdf