logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Stručna rasprava Urbane revitalizacije – potreba ili prilika

U sklopu tribine Inovacije i transfer tehnologije – poticaj gospodarskoga razvoja Hrvatske organizira se stručna rasprava pod nazivom Urbane revitalizacije – potreba ili prilika.Skup će se održati u srijedu 18. listopada 2017. u auli Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 14) u 9.30 sati. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Pozdravne će riječi uputiti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, savjetnik za suradnju i kulturnu djelatnost Veleposlanstva Francuske Republike u Republici Hrvatskoj Guillaume Colin i predstavnik ministarstva kulture RH, nakon čega će uslijediti uvodna izlaganja četvero stručnjaka te panel rasprava sa čelnicima velikih hrvatskih gradova s moderatorom dekanom Akademije likovnih umjetnosti red. prof. art. Aleksandrom Battistom Ilićem.

Nakon ručka bit će održana radionica na temu “Kakav razvoj, koja vrsta financiranja te koja vrsta partnerstva između javnoga i privatnoga sektora?” koju će voditi francuski stručnjak Jean-Philippe Lefevre.

Skup će moderirati prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu.

Program

Ljubazno molimo svoj dolazak potvrditi na e-mail:unizginfo@unizg.hr