logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Poziv na predavanje

Udruga studenata Europe AEGEE-Zagreb poziva na predstavljanje svojih aktivnosti u srijedu, 18. listopada 2017. dog. od 18.00 sati u Konferencijskoj dvorani Knjižnice Filozofskog fakulteta. AEGEE-Zagreb je jedna od lokalnih podružnica AEGEE-a, najveće interdisciplinarne udruge mladih u Europi koja promiče integraciju, mobilnost i komunikaciju između mladih iz cijele Europe uz naglasak na interkulturalnu razmjenu i neformalno obrazovanje kroz tematske projekte, ljetne škole, panel diskusije, konferencije, radionice, jezični cafe i mnoge druge aktivnosti. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Svi studenti i mladi u dobi od 18 – 30 godina su dobrodošli u udrugu tijekom cijele godine, a svi naši događaji u Europi (kojih je godišnje preko 200) su otvoreni isključivo za članove udruge pa je sve što trebaš napraviti – učlaniti se i započeti svoju AEGEE avanturu.
Saznajte više o nama na jednom od predstavljanja Udruge ili putem naše Facebook stranice: https://www.facebook.com/aegee.zagreb/ ili putem naše web stranice: http://aegee-zagreb.com/hr/