logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Natječaj za Erasmus+ STRUČNU PRAKSU u ak. god. 2017./18., 2. krug

Sveučilište u Zagrebu objavilo je 2. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu ERASMUS+ STRUČNE PRAKSE za akademsku godinu 2017./18. Rok za prijave je 24.11.2017. (postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava). Upute za prijavu za studente Filozofskog fakulteta nalaze se pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

UPUTE STUDENTIMA ZA PRIJAVU

1) Izjava suglasnosti ECTS koordinatora s predloženom Erasmus+ stručnom praksom -studentima Filozofskog fakulteta Izjavu OBAVEZNO mora parafirati odsječki ECTS koordinator (studentima dvopredmetnoga programa Izjavu parafiraju oba odsječka ECTS koordinatora), nakon toga Izjavu potpisuje fakultetski ECTS koordinator/prodekan za znanost i međunarodnu suradnju prof.dr.sc. Dragan Bagić.
PEČAT na potpis fakultetskog ECTS koordinatora/prodekana za znanost i međunarodnu suradnju studenti će dobiti u Urudžbenom uredu (soba D-01).

2) Studenti koji su diplomirali NEMAJU PRAVO prijave na natječaj. U trenutku prijave na natječaj, pa sve do konačnoga odabira za mobilnost, student NE SMIJE DIPLOMIRATI!

Prilikom izdavanja i ovjere Potvrde o upisanom semestru Studentska služba mora provjeriti status studenta.

3) Jednu kopiju kompletne prijavne dokumentacije, poslati emailom u jednom PDF dokumentu Ivani Bedeković na: ibedekov@ffzg.hr (Ured za međunarodnu suradnju FF)

4) Popis ECTS koordinatora

5) Potvrda o poznavanju jezika – obrazac

Upozorenje za studente koji planiraju početak mobilnosti prije 1.2.2018.:
zbog vremena potrebnog za obradu prijava i objavu rezultata nakon zatvaranja Natječaja, moguće je da će ti studenti, u slučaju odabira, potpisivati Ugovore za Erasmus+ stručnu praksu kratkoročno prije odlaska na mobilnost. Posljedično, moguće je da ovim studentima 1. rata stipendije neće moći biti isplaćena na vrijeme.

Za sve upite molimo javiti se emailom: ibedekov@ffzg.hr , mobilnost-studenti@ffzg.hr
Ured za međunarodnu suradnju FFZG