logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Međunarodni transdisciplinarni simpozij ”Bioetika i aporije psihe”

U okviru znanstvene djelatnosti Znanstvenog centra izvrsnosti za integrativnu bioetiku u Zagrebu će se u prostorima Filozofskog fakulteta i Sveučilišnog centra za integrativnu bioetiku 23., 24. i 25. studenoga 2017. održati prvi međunarodni transdisciplinarni simpozij Bioetika i aporije psihe koji su-organiziraju Sveučilišni centar za integrativnu bioetiku Sveučilišta u Zagrebu, Centar za integrativnu bioetiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatsko bioetičko društvo, udruga ”Ludruga” i projekt ”Zoom na psihu”. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Sadržaj programa čini pet plenarnih predavanja, trideset izlaganja, dva okrugla stola, dvije radionice, predstava te izložba fotografija, a odvijat će se na dvije lokacije: u Sveučilišnom centru za integrativnu bioetiku na adresi Ivana Lučića 1a (uz Filozofski fakultet), te na samom Filozofskom fakultetu (Ivana Lučića 3).

O svemu više možete saznati na sljedećoj stranici, na kojoj se nalazi program manifestacije te cjelokupna publikacija koja, uz program, uključuje informacije o organizatorima, obrazloženje projekta, sažetke izlaganja, opise posebnih događaja te adresar sudionika: http://www.bioetika.hr/blog/1-medunarodni-transdisciplinarni-simpozij-bioetika-i-aporije-psihe/

Stranica Facebook eventa: https://www.facebook.com/events/494603904271526/

Pridružite se u raspravama i aktivnostima, a u slučaju zainteresiranosti za sudjelovanje na radionicama, upisi će se obavljati na licu mjesta.