logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

HRZZ natječaj za Istraživački projekti 2018. – upute za prijavu

Na natječaju Hrvatske zaklade za znanost, aktivnost Istraživački projekti čelnik ustanove potpisuje Administrativni obrazac na hrvatskom i engleskom i Potporu organizacije na hrvatskom i engleskom. Upute za dobivanje potpisa dekanice i Potvrde o etičnosti istraživanja za predloženo istraživanje ako je potrebno pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Na natječaju Hrvatske zaklade za znanost za aktivnost Istraživački projekti 2018. čelnik ustanove potpisuje sljedeće dokumente:

  • Administrativni obrazac na hrvatskom i engleskom
  • Potpora institucije na hrvatskom i engleskom

U cilju dobivanja potpisa na navedenim obrascima, ljubazno molimo prijavitelje da potpisane obrasce dostave u Ured za znanost i projekte, C-013 u četvrtak 4. siječnja 2018. u vremenu od 10 do 12 i od 13 do 15 sati.

Ako planirate ranije prijaviti projektni prijedlog, ljubazno molimo da se javite na icaleta@ffzg.hr

Radnu verziju obrasca Potpora institucije na hrvatskom i engleskom možete preuzeti na: http://www.ffzg.unizg.hr/international/prijava-projekta-dokumenti/

Ljubazno molimo sve prijavitelje da ispune Suglasnost za prijavu projekta i elektronski je pošalju na icaleta@ffzg.hr

Obrazac možete preuzeti na: http://www.ffzg.unizg.hr/international/prijava-projekta-dokumenti/

Potvrda o etičnosti istraživanja

Prijavitelji čije predloženo istraživanje zahtijeva Potvrdu o etičnosti istraživanja obraćaju se za Potvrdu matičnim Odsjecima, njihovim Povjerenstvima za etičnost istraživanja.

Ako Odsjek nema takvo Povjerenstvo, ljubazno molimo da sažetak istraživanja pošaljete na icaleta@ffzg.hr do ponedjeljka 11. prosinca te će fakultetsko Etičko povjerenstvo za znanost i istraživanje pregledati i dati Potvrdu.

Za sve dodatne informacije, slobodno se javite na icaleta@ffzg.hr