logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Dobitnici Rektorove nagrade za akademsku godinu 2017./2018.

Sveučilište u Zagrebu objavilo je imena dobitnika Rektorove nagrade u akademskoj godini 2017./2018. za najbolje studentske znanstvene i umjetničke radove, posebne natjecateljske uspjehe pojedinaca ili timova te za društveno koristan rad u akademskoj i široj zajednici. Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u petak, 6. srpnja 2018. u 11.00 sati, u Kongresnoj dvorani na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Kennedyjev trg 6. Prigodom svečane podjele nagrada bit će organizirana i izložba radova dobitnika Rektorove nagrade. Detalji pod opširnije. 

OPŠIRNIJE:

Prigodom svečane podjele nagrada bit će organizirana izložba radova dobitnika Rektorove nagrade, pa su nagrađeni studenti prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dužni pripremiti, dostaviti i izložiti postere svojih radova. Postere trebaju izraditi dobitnici Rektorove nagrade a) i b) kategorije.

Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga mjesta u dvorani, molimo da dobitnici nagrada u kategorijama d), e) i f) odaberu po jednog predstavnika koji će prisustvovati dodjeli i preuzeti priznanja za sve nagrađene studente.

Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Ekonomski fakultet najkasnije do 10.15 sati.

Prema Natječaju o dodjeli Rektorove nagrade dobitnicima će se nadoknaditi troškovi izrade postera za nagrađene radove do maksimalno 300 kn. Sveučilište će navedene troškove refundirati izravno Fakultetu, a Fakultet studentima. Točne upute za postupak povrata  dobitnici će dobiti uskoro, na adresu e-pošte unesenu kod prijave rada za Rektorovu nagradu.

Izložba postera nagrađenih radova bit će otvorena od 6. do 13. srpnja 2018. na Ekonomskom fakultetu.
 
Čestitamo dobitnicima!

Prilozi: