logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

PRODUŽETAK Erasmus+ natječaja za mobilnost NASTAVNOG osoblja u 2018./19.

Raspisan je PRODUŽETAK Natječaja za mobilnost NASTAVNOGA osoblja te za dolazak nenastavnoga osoblja iz tvrtki i znanstvenih ustanova izvan RH u okviru Erasmus+ programa Ključne aktivnosti 1 (KA103) – Projekti mobilnosti unutar programskih zemalja u 2018./2019.  za aktivnosti: podučavanje (nastavno osoblje temeljem Erasmus+ ugovora, popis); kombinirana aktivnost podučavanja i osposobljavanja (nastavno osoblje); podučavanje (nenastavno osoblje iz tvrtki izvan RH). Rok za prijavu: što je prije moguće, a najkasnije do 31. listopada 2018. Financijska potpora će se dodjeljivati prema redu zaprimanja prijava. Ako se u međuvremenu potroše dostupna programska sredstva, Sveučilište će ranije zatvoriti Natječaj. Više informacija o natječaju pod opširnije.OPŠIRNIJE:

VAŽNA NAPOMENE:

 • Za dio dokumenata potrebnih za prijavu (Dokaz o zaposlenju; te Suglasnost dekanice za odsustvo s radnog mjesta OBRAZAC i UPUTE): obratiti se Kadrovskoj službi Filozofskoga fakulteta, a potom i Uredu dekanice sukladno Uputi, a nakon odobrenja odgovorne osobe (potpis pročelnika) za odsustvo s radnoga mjesta.
 • Obrazac (STA; STA&STT Teaching, Teaching i Training)
  • MORA biti potpisan i ovjeren na OBJE ustanove (inozemna ustanova =Receiving Institution i FFZG);
  • Na Filozofskome fakultetu potpisnik: VICE-DEAN Prof Dragan Bagić, PhD, a nakon potpisa inozemne ustanove (sken)
 • Rok za prijavu: što je prije moguće a najkasnije do 31. listopada 2018. Financijska potpora će se dodjeljivati prema redu zaprimanja prijava.
 • Tekst Natječaja i obrasci
 • Prijava:
  1. ON-LINE i
  2. POŠTOM

Sveučilište u Zagrebu
Trg Republike Hrvatske 14
10 000 Zagreb
(s naznakom: Natječaj za Program ERASMUS+ – (ne)nastavno osoblje, ak. god. 2018./2019. – programske zemlje KA103, produžetak natječaja)

 

Prilozi: