logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu
Informacije na ovoj stranici podložne su promjenama, molimo posjetite ih u nekoliko navrata prije razredbenog postupka.
Postupak prijave za upis u 1. godinu diplomskih studija u ak. god. 2017./2018.

Prijave za upis na diplomske studije primaju se do 27. rujna 2017. godine.

Pristupnici će se za upis prijavljivati online, prijavom na link koji će biti aktivan od 18. rujna 2017. godine i koji će biti objavljen na ovoj stranici. Prijave završavaju 27. rujna 2017. godine u 15 sati. Tijekom prijava, pristupnici će imati online uvid u svoju prijavu.

 1. Pristupnici koji su završili preddiplomski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, prije online prijave moraju u Studentskoj službi FF-a zatražiti izradu sljedećih dokumenata:
  a) Potvrdu o završenom preddiplomskom studiju
  b) Prijepis ocjena s prosječnom ocjenom i ECTS bodovima preddiplomskog studija.

Navedene ‘papirnate’ dokumente pristupnici ne trebaju u svrhu upisa predavati jer će se tijekom i za potrebe upisa ti dokumenti automatski povlačiti iz Studentske službe FF-a i u proceduri upisa koristiti u digitalnom formatu.

Tijekom prijava, pristupnici će imati online uvid u svoju prijavu i moći pratiti točnost podataka u njihovim digitalnim dokumentima koji će se koristiti tijekom i za potrebe upisa.

 

 1. Pristupnici koji nisu završili preddiplomski studij na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, nakon online prijave, trebaju u Info-centru predati i ‘papirnate’ primjerke:
  a) original ili kopiju Svjedodžbe o završenom preddiplomskom studiju ili
  b) Potvrdu o završenom preddiplomskom studiju
  c) Prijepis ocjena s prosječnom ocjenom i ECTS bodovima preddiplomskog studija.

 

Pristupnici koji se prijavljuju za jednopredmetni studij predaju jednu (1) kopiju a oni koji se prijavljuju za dvopredmetni studij predaju dvije (2) kopije dokumenata.

 

 1. Pristupnici koji nisu hrvatski državljani predaju u Info-centru kopiju putovnice ili osobne iskaznice ili potvrde o državljanstvu (uz predočenje originala tijekom prijava), kao i sve propisane dokumente o završenim studijima kojima raspolažu.

 

 1. Pristupnici koji to žele ili smatraju da je potrebno za određenu studijsku grupu, mogu tijekom prijava predati u Info-centru dokaze o svojim postignućima (objavljenim radovima i/ili dobivenim nagradama).

 

 1. Svi pristupnici trebaju uplatiti upisninu od 350 kuna, koja se odnosi na troškove razredbenog postupka i upisa. Upisninu od 350,00 kuna, potrebno uplatiti na žiro račun Filozofskog fakulteta:

IBAN:  HR1823600001101311177     Model: HR00

U rubriku ‘Poziv na broj platitelja’ upisati sljedeće: Upisnina Diplomskog studija.

Primjer ispunjene uplatnice možete vidjeti ovdje.

Dokaz da je upisnina uplaćena (uplatnicu) pristupnici će predočiti kada dođu na upise (04.-06. listopada 2017.). Bez uplatnice neće se moći upisati.

 

 1. Preporučujemo svim pristupnicima koji će eventualno imati dodatne potrebe, upite ili probleme da kontaktiraju Info-centar na telefon (01) 4092-013 i 4092-203 ili na e-mail adresu: info-centar@ffzg.hr. Informacije o razredbenom postupku mogu se dobiti i na pripadajućim odsjecima.