Promjena jednog dvopredmetnog studija

Studentima dvopredmetnih diplomskih studija Filozofskog fakulteta, koji kroz razredbeni postupak kandidiraju za ponovni upis s ciljem promjene jednog dvopredmetnog studijskog programa, Fakultet može omogućiti prijavu za razredbeni postupak na samo jedan dvopredmetni studij uz zadržavanje prava studija na drugom već upisanom dvopredmetnom studiju.

Svi pristupnici koji kroz razredbeni postupak žele promijeniti jedan od već upisanih dvopredmetnih studija moraju to označiti u online prijavi te u Info centru predati molbu. U molbi za zadržavanje jednog dvopredmetnog studija uz osnovne podatke (ime, prezime, OIB, matični broj studenta, podaci za kontakt) obavezno moraju jasno naznačiti koji od već upisanih dvopredmetnih studija žele nastaviti studirati (zadržati). Molbu možete preuzeti ovdje.

Molbe za zadržavanje studija bit će odobrene samo onim pristupnicima koji na studiju koji žele zadržati nisu izgubili pravo studija.

Kao i svi ostali pristupnici obavezno se trebaju prijaviti za razredbeni postupak koji provodi Filozofski fakultet.

Molbe se predaju u Info centru do 25. rujna 2019. radnim danom od 9 do 14 sati.

Upisat će se moći samo oni studenti koji prema ostalim kriterijima koji vrijede za sve pristupnike steknu pravo upisa na drugi željeni studij.

Promjena jednog studijskog programa jednaka je promjeni studija pa za takve pristupnike koji steknu pravo upisa Ministarstvo ne snosi troškove studiranja te se mogu upisati samo uz plaćanje troškova studija.