logo

Odsjek za filozofiju

Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

 Odsjek

 Nastava

 Studij

 Radovi odsjeka

 Arhiv obavijesti

Natječaj za izbor demonstratora/demonstratorice u Tajništvu Odsjeka za filozofiju

Odsjek za filozofiju raspisuje natječaj za izbor jedne osobe – studenta/studentice preddiplomskog ili diplomskog studija filozofije – koja će, tijekom bolovanja tajnice Odsjeka za filozofiju, biti angažirana kao demonstrator/demonstratorica u Tajništvu Odsjeka i obavljati nužne tajničke poslove u dogovoru s pročelnikom Odsjeka.

Prijava na natječaj kojoj treba priložiti životopis pristupnika/pristupnice i broj telefona, šalje se isključivo elektroničkom poštom na adresu tajnice Odsjeka Elvine Šehić (esehic@ffzg.hr), a krajnji rok za prijavu je petak, 1. lipnja 2018.

Razgovori s onim pristupnicima/pristupnicama koji dobiju poziv na razgovor održat će se u ponedjeljak, 4. lipnja 2018., u 9 sati, u Tajništvu Odsjeka za filozofiju (soba C-211).

Demonstrator/demonstratorica u Tajništvu Odsjeka za filozofiju bit će angažiran/a od 7. lipnja do 27. srpnja 2018., a po potrebi i nakon svršetka kolektivnog godišnjeg odmora (od 20. kolovoza 2018. nadalje).

Uvjet za prijavu na natječaj je da pristupnik/pristupnica ima status redovnog studenta/redovne studentice na preddiplomskom ili diplomskom studiju filozofije.

Od demonstratora/demonstratorice očekuje se da tijekom svoga angažmana obavlja sljedeće poslove:

– komunikacija sa strankama putem telefona,
– komunikacija sa strankama usmenim putem u uredovno radno vrijeme,
– redovito pregledavanje dolazne elektroničke pošte i njezino arhiviranje,
– primopredaja dolazne i odlazne pošte i dokumentacije,
– nabavka uredskog materijala,
– postavljanje obavijesti na oglasnu ploču Odsjeka za filozofiju,
– vođenje zapisnika aktivnosti.

Radno vrijeme demonstratora/demonstratorice u Tajništvu Odsjeka za filozofiju bit će svakim radnim danom od 10 do 14 sati, a iznimno, u dogovoru s pročelnikom Odsjeka, u drugim terminima.

Rad demonstratora/demonstratorice bit će honoriran u skladu sa satnicom Student servisa Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu za tajničke poslove, te plaćen putem studentskog ugovora.