Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet SveuŔiliÜte u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRODOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest dr. sc. ┼Żeljane Pancirov Cornelisse
Konzultacije poslijedoktorandice dr. sc. ┼Żeljane Pancirov Cornelisse prebacuju se s utorka na ponedjeljak, 16. 12. od 10 do 11 sati.
 
Obavijest Inje Skender Libhard
Zbog slu┼żbene sprije─Źenosti, u srijedu, 18. prosinca 2019. godine, viša lektorica Inja Skender Libhard ne─çe odr┼żati konzultacije.
 
Obavijest prof. dr. sc. Zrinjke Glovacki-Bernardi
Prof. dr. sc. Zrinjka Glovacki-Bernardi u srijedu, 11. prosinca, ne─çe odr┼żati konzultacije, jer je sprije─Źena obavezom izvan fakulteta.
 
Poziv na gostovanje njema─Źkog knji┼żevnika
Srda─Źno pozivamo zainteresirane na gostuju─çe predavanje poznatog njema─Źkog knji┼żevnika hrvatskog porijekla Nicola Ljubi─ça koje ─çe se odr┼żati u ─Źetvrtak, 12. prosinca 2019. godine, u 18:30 sati u dvorani 7. Nicol Ljubi─ç ─Źitat ─çe iz knjiga "Heimatroman oder wie mein Vater ein Deutscher wurde" i "Ein Mensch brennt". Cjelokupni program ─çe se odr┼żati na njema─Źkom jeziku.
 
Obavijesti dr. sc. Sla─Ĺana Turkovi─ça
Zbog slu┼żbene sprije─Źenosti, u srijedu, 10. prosinca 2019. godine, izv. prof. dr. sc. Sla─Ĺan Turkovi─ç ne─çe dr┼żati nastavu niti konzultacije.
 
Promjena termina konzultacija dr. sc. Aleksandra ┼á─Źukanec
U srijedu (11. prosinca) doc. dr. sc. Aleksandra Š─Źukanec konzultacije ─çe odr┼żati od 10:30 do 12:30 sati.
 
Obavijest o kolokviju iz kolegija Uvod u studij njema─Źke knji┼żevnosti
Obavještavaju se studenti 1. godine da ─çe se kolokvij iz kolegija Uvod u studij njema─Źke knji┼żevnosti odr┼żati kako je i planirano, u ponedjeljak, 9. prosinca u dvorani 6, po sljede─çem rasporedu: studenti od Akik Osoni─Źki – Mihalinec kolokvij pišu od 13:15 do 14:00, a studenti od Mihalinec do Vugrek od 14:00-14:45. Oni studenti koji imaju koliziju s terminom u koji su raspore─Ĺeni, moraju do─çi u drugi termin. Kolokvij je obavezan za sve studente koji poha─Ĺaju kolegij. Studenti se mole da na kolokvij do─Ĺu po rasporedu i na vrijeme.
 
Obavijest o besplatnim ulaznicama
Freikarten für Theateraufführung "Narodil se mladi kralj" zu verschenken (für Studierende) - am Donnerstag, den 5.12.2019 um 19:30 Uhr im Theater Komedija. Bei Interesse heute bis 15:00 Uhr bei Ivana Baši─ç per E-Mail anmelden: Ova email adresa je za┼íti─çena od spam robota, nije vidljiva ako ste isklju─Źili Javascript
 
Obavijest mr. sc. Irene Petrušić Hluchy
Viša lektorica mr. sc. Irena Petruši─ç-Hluchý zbog slu┼żbene sprije─Źenosti u petak, 6.12., ne─çe odr┼żati konzultacije.
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car Priji─ç
Zbog slu┼żebenog putovanja otkazuju se konzultacije i nastava kod izv. prof. dr. sc. Milke Car od od 3. do 5. prosinca. Nadoknada u dogovoru sa studenti_cama.
 
Obavijest prof. dr. sc. Sla─Ĺana Turkovi─ça
Nastava iz kolegija Morfologija suvremenog njema─Źkog jezika kod izv. prof. dr. sc. Sla─Ĺana Turkovi─ça, u srijedu, 4.12. odr┼żat ─çe se prema rasporedu.
 
Obavijest prof. dr. sc. Marijana Bobinca
Prof. dr. sc. Marijan Bobinac otkazuje nastavu i konzultacije u utorak, 3.12., i srijedu, 4.12.2019., zbog odlaska na sluzbeni put u Austriju.