Predstavljanje zbornika Mint nemzet a nemzettel…Kao narod s narodom…

Veleposlanstvo Mađarske i Hrvatski institut za povijest imaju čast i zadovoljstvo pozvati Vas na predstavljanje Zbornika radova Mint a nemzet a nemzettel… Kao narod s narodom… Konferencije u spomen 140. obljetnici Hrvatsko-ugarske nagodbe održane u Budimpešti u studenome 2008. godine. O zborniku će govoriti: prof. dr. sc. Željko Holjevac, dr. sc. Vlasta Švoger i dr. sc. Dinko Šokčević.                                                     Predstavljanje će se održati u ponedjeljak 10. lipnja 2013. u 13.00 sati u “Zlatnoj dvorani” Hrvatskog instituta za povijest, Zagreb, Opatička 10.

Ispit iz kolegija Hrvatsko-mađarske književne veze

Profesor Lukács će ispit iz kolegija Hrvatsko mađarske književne veze održati 1. i 2. srpnja 2013. prema sljedećem rasporedu:                                                                         1. srpnja: od 13.00 do 18.00 sati                                                                                       2. srpnja: od 9.00 do 14.00 sati
Molimo studente koji žele izići na ispit da se na listu, koja će biti postavljena na oglasnoj ploči katedre, upisuju po redu od 13.00 (ponedjeljak), odnosno 9.00 (utorak) sati pa na dalje bez preskakanja termina.