Dodjela fakultetske nagrade hungarolozima

Na svečanoj sjednici povodom Dana fakulteta (18. listopada 2013. u 12 sati u Dvorani 7.) dekan prof. dr. Damir Boras uručit će posebno priznanje dekana Filozofskog fakulteta

docentici dr. sc. Franciski Ćurković – Major

za osobiti doprinos Filozofskom fakultetu i razvoju studija hungarologije.

Unutar skupine studenata lingvistike

Filip Rovčanić (student hungarologije i lingvistike)

primit će Nagrada Franjo Marković – za sudjelovanje na skupnom lingvističkom projektu Odsjeka za lingvistiku “Procesi značenjske obrade jezika kod osoba s afazijom i doprinos vrednovanju semantičkoga dijela testa PALPA”.

Od srca čestitamo našim nagrađenima!

Satnica za zimski semestar

Skrećemo pažnju studentima svih godina studija hungarologije da se važeći raspored predavanja nalazi na stranicama katedre pod Raspored, a ne na centralnim stranicama fakulteta. Na istom mjestu mogu se naći i datumi dolazaka svih gostujućih predavača.

Sva predavanja kod dr. sc. Zoltána Virága (2. i 3. godina studija) su obavezna budući da profesor dolazi samo jednom mjesečno.

Provjera evidentiranosti svih ocjena u ISVU stečenih u ak.god. 2012/13.

Molimo sve studente koji se vode preko ISVU-a da provjere preko studomata jesu li im sve ocjene stečene do 30. 09. 2013. pravilno unesene u sustav.
Ukoliko uočite da vam nešto nije evidenitrano iz ak. god. 2o12/13, obavezno se javite predmetnom nastavniku.
Napominjemo da u nedostatku evidencije svih ocjena s lanjske godine nećete se moći upisati na sljedeću godinu (koja počinje upravo danas), jer vam se ne može obračunati odgovarajuća participacija.