Konzultacije po predmetima kod dr.sc. Žagar Szentesi

Podsjećamo studente da će se grupne konzultacije za pojedine jezikoslovne kolegije u izvedbi dr.sc. Žagar Szentesi (dogovorene na zadnjim satima) održati 3.2. (ponedjeljak) prema ovom rasporedu:

u 10.00 sati: SMJ/3.
u 11.00 sati: Kontrastivna morfosintaksa (dipl. studij)
u 12.00 sati: SMJ/1.

Mole se studenti da na konzultacije donesu sa sobom zadnje domaće zadaće koje dosada nisu bile protumačene i provjerene.

Termini ispita iz kolegija dr.sc. Žagar Szentesi

Termini pismenih ispita koji su oglašeni na stranicama Katedre vrijede za sve kolegije koje predaje profesorica na preddiplomskom studiju (Uvod u mađarsko jezikoslovlje, Suvremeni mađarski jezik I. i Suvremeni mađarski jezik III.)

Točan termin i mjesto održavanja ispita:
5.2. (srijeda): 12.OO sati, dvorana IV.
12.2. (srijeda): 12.OO sati, dvorana IV.
25.2. (utorak): 9.OO sati, dvorana V.

Otvoren Mađarski kulturni institut u Zagrebu

Povodom dana mađarske kulture Mađarski kulturni institut u Zagrebu – koji je otvoren 3. siječnja. 2014. – organizira književnu večer posvećenu pjesniku Jánosu Pilinskom pod nazivom “…jednostavno to što postojiš, pokreće svijet sada i ovdje”.

Program će voditi ravnatelj instituta dr. Dinko Šokčević, a pjesme Jánosa Pilinszkog govorit će na hrvatskom i mađarskom jeziku glumci Stipan Đurić i Slaven Vidaković.

Vrijeme i mjesto održavanja: 21. siječnja 2014. s početkom u 20.00 sati, Mađarski isntitut u Zagrebu, Augusta Cesarca 4-10.