Obavijest o narednom ispitnom roku dr.sc. Žagar Szentesi

Skrećemo pozornost studentima koji žele izaći na drugi po redu ispitni rok dr.sc. Žagar Szentesi da je izvorni rok (1.7.) pomaknut na dan ranije, tako da će se naredni ispiti iz profesoričinih kolegija održati 30.6. (ponedjeljak) – s početkom od 10.00 sati u dvorani V.

U ISVU-u je već provedena ova datumska promjena, tako da studentima koji su se već prijavili na rok od 1.7. preporučujemo da provjere svoj status prijave, i da se po potrebi prijave još jednom na izmijenjeni rok.

Budapest moments – predstavljanje mađarske kulture u Zagrebu

Pozivamo sve studente hungarologije da u subotu, 7. lipnja od 10.00 do 24.00 sata prisustvuju manifestaciji pod nazivom Budapest moments koja će se održati u Mađarskom institutu u Zagrebu, a kojoj je cilj predstaviti različita lica Mađarske kroz rad mladih mađarskih vizualnih umjetnika i dizajnera.

Detaljan program možete pronaći ovdje:

http://www.balassiintezet.hu/hu/budapest-moments/#.U49hdXZ277h

https://www.facebook.com/events/656798771075826/

Krležine najtoplije riječi? – “Od madžarskog solilokvija do tokajskog Sivog brata”

Pozivamo sve studente hungarologije na predavanje o mađarskim temama hrvatskog književnika Miroslava Krleže pod nazivom Krležine najtoplije riječi? – “Od madžarskog solilokvija do tokajskog Sivog brata”. Predavanje će održati profesorica Jolán Mann u Mađarskom institutu u Zagrebu (Augusta Cesarca 10), u srijedu 4. lipnja 2014. od 19.00 sati.
Pozivnica_Krleza