“Mađarska i hrvatska Zrinijada” – predavanje profesora Sándora Benea u Mađarskom institutu

Povodom 450. obljetnice Sigetske bitke Mađarski institut u Zagrebu srdačno Vas poziva 25. studenog 2016. godine u 19 sati na književnu večer „Mađarska i hrvatska Zrinijada“.                                                                                     Program:                                                                                                                     Predavanje dr. sc. Sándora Benea o Nikoli i Petru Zrinskom,                            Barbara Vlasics i Slaven Vidaković recitirat će stihove na mađarskom i hrvatskom jeziku.

Izbori za studentskog predstavnika

Dragi studenti preddiplomskog i diplomskog studija, u četvrtak 24.11., u 16:15 u prostoriji A128 održat će se izbori za studentskog predstavnika. Birat će se jedan predstavnik (i njegov zamjenik) za preddiplomski studij i jedan za diplomski studij (+ zamjenik). Molim da dođete u što vecem broju, a isto tako da razmislite dotad o tome tko bi htio biti predstavnik tj. zamjenik.

Eva Hoyt Nikolić

 

Program u Mađarskom kulturnom društvu “Ady Endre”

Tóth Péter Lóránt

Pozivamo sve studente na umjetničko veče Lóránta Pétera Tótha koje će se povodom 60. obljetnice mađarske revolucije i borbe za slobodu iz 1956. godine održati 7. studenog 2016. u Mađarskom kulturnom društvu “Ady Endre” (Martićeva 8).                                       Jezik: mađarski