Informacije o izvedbi nastave i o rasporedu – zimski semestar ak. god. 2020/21.

Nastava svim godinama počinje 12. listopada prema rasporedu – prije toga uvodni sastanak studenata prve godine preddiplomskog studija bit će održan 7. listopada u 14.00 sati u dvorani A 128.

Nastava će se u zimskom semestru prvenstveno izvoditi uživo u terminima i prostorijama kako je predviđeno u rasporedu – barem u prvim tjednima listopada.

Odstupanja od toga navodimo niže.

Važna napomena! Zbog dezinfekcije i prozračivanja prostorija sva predavanja koja se izvode u učionicama započinjat će 15 minuta kasnije od termina naznačenog u rasporedu.

Ako će biti pojedinačnih promjena u izvedbi nastave, o njoj će svaki nastavnik na vrijeme obavijestiti svoju grupu studenata. Ako dolazi do promjene opće situacije, za održavanje nastave vrijedit će službene upute iz dekanata.

Molimo sve studente da pažljivo prate obavijesti, i da se međusobno ponašaju solidarno u smislu djeljenja službenih informacija s katedre, kao i ustupanja nastavnih materijala onim studentima koji iz zdravstvenih razloga povremeno ne mogu fizički prisustvovati nastavi .

 Nastava online ili na miješani način:

  • Profesorica Jolán Mann, zbog izvanrednog graničnog režima Mađarske koji je trenutno na snazi, nastavu tokom listopada sigurno neće izvoditi uživo, nego će održavati on-line. O modalitetima / kanalu takve izvedbe konkretnije upute studenti će dobiti na predvanjima iz književnosti od profesora Sándora Benea.
  • Iz istih razloga, tokom semestra povremeno će vjerojatno i profesor Sándor Bene održavati nastavu on-line, uz prethodnu najavu. Prvi tjedan nastave profesor će nastavu održati uživo u dvorani, već 12.10.

Ostali nastavnici počinju s nastavom u dvoranama, i dogovorit će se sa studentima o eventualnim alternativnim načinima održavanja nastave u kasnijem dijelu semestra.

Ako netko od studenata iz zdravstvenih razloga ne može prisustvovati nastavi, o tome mora obavijestiti nastavnika – najkasnije do jutra onoga dana kada se nastava održava. Ako se radi o slučaju koji je povezan s epidemiološkom situacijom (oboljenje od koronavirusa ili potrebe samoizolacije iz nekog drugog razolga) student u svojoj obavijesti nastavniku treba to napomenuti.

Ako netko već sada zna da zbog pripadanja rizičnoj skupini neće moći uživo započeti nastavu, molimo da se javi mejlom predmetnom nastavniku i predstojnici dr. sc. Žagar Szentesi.

Raspored možete preuzeti u glavnom meniju Raspored.