U utorak 16. travnja 2024. neću održati konzultacije. Ukoliko me trebate, javite se mailom pa ćemo dogovoriti alternativni termin uživo ili online. 

Zrinka Božić

Izvanredni ispitni rok iz kolegija Uvod u teoriju književnosti, Čitanje književnog teksta, Uvod u teorije kulture, Uvod u teoriju žanrova, Sustav književnog teksta, Fantastika u književnosti i u drugim medijima, Roman: teorija i povijest žanra, Suvremene teorije lirike održat će se 19. travnja 2024. u 15,30 u dvorani D3.

Za usmeni ispit iz kolegija Feministička književna teorija potrebna je najava mailom najkasnije tri dana prije roka kako bi se dogovorilo točno vrijeme ispita.

Prvi susret sa studentima i uvodno predavanje iz Uvoda u teoriju književnosti održat će se u utorak 27. veljače 2024. u 11 sati u dvorani D7. Tada ćemo se dogovoriti o zadacima za čitanje i podjeli u seminarske grupe. 

Zrinka Božić

5. 2. 2024.

Drage kolegice i kolege,

zbog obveza koje su mi iskrsle, sutra (6. 2.) ću redovne konzultacije održati od 10 do 11, umjesto u popodnevnom terminu.

Isprike ako sam nekom time poremetio planove. Ukoliko niste u mogućnosti doći u to vrijeme, možemo se o zamjenskom terminu dogovoriti mejlom.

Srdačno,

Zvonimir Glavaš

Drage kolegice i kolege,

zbog bolesti sam primoran otkazati današnje (14. 11.) seminarske susrete. Sljedeći tjedan nastavljamo s temom koja je bila predviđena za danas, a za nadoknadu ćemo se dogovoriti uskoro.

Velike isprike ako ovo otkazivanje u zadnji tren nekome prouzroči neugodnosti.

Srdačni pozdravi,

Zvonimir Glavaš

Nastava će se odvijati prema rasporedu od idućeg tjedna.

Uvodni susret sa studentima održat će se u ponedjeljak 2. 10. od 11.45 do 12.30 sati u dvorani 7.

Zbog službene spriječenosti (sudjelovanja na konferenciji), u utorak 26. rujna 2023. neću održati konzultacije. Sve upite možete poslati na:

U utorak 29. kolovoza 2023. (umjesto u uobičajeno vrijeme) konzultacije ću održati od 11,30 do 12,30.