Studentski zbor Filozofskog fakulteta

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (SZFFZG) formalno je tijelo koje predstavlja studente i aktivno se zalaže za njihova prava na razini Fakulteta. Biraju ga sami studenti na redovitim izborima svake dvije godine. U tom razdoblju bira predstavnike u Fakultetskom vijeću, predstavnika u Studentskom zboru Sveučilišta u Zagrebu, članove raznih tijela i studentske pravobranitelje te donosi razne druge odluke na temelju mišljenja i potreba studenata. Pozivamo vas na predstavljanje SZFFZG-a i inicijalne dogovore – komunikacija između studenata i njihovih predstavnika izuzetno je važna za kvalitetu studiranja jer upravo zbog SZFFZG-a postoje izvanredni ispitni rokovi, smanjuje se ili održava cijena studiranja i rješavaju se druga studentska pitanja na Fakultetu.

Predsjednik Studentskog zbora je Zvonimir Glavaš, potpredsjednica Veronika Mesić. Tajnica Zbora je Lorena Drakula. Predstavnik Filozofskog fakulteta u Skupštini Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu je Emirat Asipi, a njegova zamjenica je Sanja Šterk.

Studentski zbor Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu možete kontaktirati oko svih pitanja vezanih za studiranje na Filozofskom fakultetu, preko maila (szbor@ffzg.hr) ili u službenim prostorijama A-015 u terminu koji će biti naknadno objavljen.