Obavijest

u srijedu, 18.10, odgadja se nastava iz kolegija Analize djela.

N. Vidmarović

Obavijest o državnim stipendijama

Obavještavamo vas da je Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo Natječaj za dodjelu 10.000 državnih stipendija za akademsku godinu 2017./2018. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu i sredstvima osiguranim u Europskome socijalnom fondu u sklopu Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj upisanim na preddiplomskim sveučilišnim studijima, diplomskim sveučilišnim studijima, integriranim preddiplomskim i diplomskim sveučilišnim studijima, kratkim stručnim studijima, preddiplomskim stručnim studijima i specijalističkim diplomskim stručnim studijima* te studentima s invaliditetom i studentima bez odgovarajuće roditeljske skrbi upisanim na poslijediplomske sveučilišne studije.

Prijave na Natječaj podnose se do 6. studenoga 2017. godine (elektroničke prijave zatvaraju se u ponedjeljak, 6. studenoga 2017. u 12.00 sati).

1-natjecaj_za_dodjelu_drzavnih_stipendija_za_akademsku_godinu_2017.-2018

 

Obavijest

Ivana Peruško će konzultacije imati iznimno sutra, 13. 10. 2017. od 9.30 do 10.30 (umjesto danas).

Obavijest

Obavezna prijava na kolegij Tjelesna i zdravstvena kulture (TZK) odnosi se na studente/ice koji su dužni pohađati obaveznu nastavu TZK-a i vrši se isključivo elektronski, putem sustava OMEGA, u vremenskom periodu od ponedjeljka 9. 10. 2017. u 00.05h do petka 13. 10. 2017. u 23.55h. U svrhu prijave na kolegij ponajprije je, dakako, potrebno pristupiti sustavu OMEGA, potom u odgovarajuću bazu podataka unijeti osobni AAI@EduHr elektronički identitet, zatim na popisu e-kolegija valja pronaći Tjelesna i zdravstvena kultura s nazivom TZK17, kliknuti na upis u kolegij i upisati lozinku tzk17, potom temeljito pročitati upute i redovito pratiti forum Obavijesti te realizirati upis. Sve relevantne informacije o izvedbi nastave TZK-a za studente/ice 1. i 2. godine preddiplomskog studija, odnosno polaznike/ce ovog kolegija u zimskom semestru akad. god. 2017./18., dostupne su putem sustava učenja na daljinu OMEGA, i u PREZENTACIJI kojoj se može pristupiti putem poveznice dostupne OVDJE.

Obavijest

Doc. dr. sc. Danijela Lugarić će u petak, 6.10., konzultacije održati
iznimno od 9 do 10 sati.

Iz Odsjeka

Obavijest

Izborni kolegiji – upis na izborne kolegije i ispis s izbornih kolegija bit će moguć tijekom četiri tjedna, počevši od 09. 10. 2017.

 

Obavijest kolegij LINGVOKULTUROLOGIJA

Kolegij LINGVOKULTUROLOGIJA se od ove ak. god. nudi na preddiplomskoj i diplomskoj razini svim zainteresiranim studentima Ruskog jezika i književnosti kao dodatni (fakultativni) kolegij i nije (i ne može biti) zamjena niti jednom od postojećih kolegija u studijskom programu. Navedeni se kolegij ne može upisati preko Studomata te je za upis potrebna molba koju će studenti dobiti na prvom satu, tj. u utorak, 10.10.2017., prema objavljenom rasporedu.

Obavijest

 

Mole se studenti 2. godine preddiplomskog studija rusistike da se na
oglasnoj ploči upišu u grupe seminara Čitanje odabranih tekstova 1.

Obavijest

Sastanak sa studentima prve godine rusistike održat će se 3. listopada 2017. godine u 10h u učionici A223.

Obavijest

Upis na Diplomski studij ruskoga jezika i književnosti – prijava smjera (prevoditeljski / nastavnički)
Mole se studenti da se mejlom jave dr. sc. Željki Čelić s informacijom o odabranom smjeru.