Mjecečni arhivi: siječanj 2023.

Obavijest o sistematskom za brucoše (novi poziv)

Sistematski pregled za brucoše – 2. grupa

Ambulanta za školsku i sveučilišnu medicinu poziva drugu grupu studenata prve godine Filozofskog fakulteta na sistematski pregled.

Svi studenti prve godine Filozofskog fakulteta obvezni su napraviti sistematski pregled koji je uvjet za upis u drugu godinu studija. Mogućnosti za nadoknade teško će se ostvariti zbog  velikog broja studenata, zato molimo studente da poštuju određene termine. Studente koji nisu u mogućnosti doći na pregled u svom terminu molimo da se jave u ambulantu radi dogovora (01/6551-554, parni datumi – poslijepodne, neparni – ujutro).

Sistematski pregledi obavljat će se u školskoj ambulanti Doma zdravlja Siget, Avenija Većeslava Holjevca 22 (lokacija na karti) prema rasporedu link.

Molimo studente da na pregled ponesu zdravstvenu i cijepnu iskaznicu te povijest bolesti (ako su bolovali).

Raspored za 3. grupu studenata bit će objavljen u veljači.

Obavijest o predavanju Stanislava Černyšova

Pozivamo sve zainteresirane rusiste na predavanja Stanislava Černyšova u ovu subotu, 14. siječnja. Predavanje Русский без словаря: взгляд лингвиста и преподавателя на «язык улицы»  namijenjeno je studentima i održat će se s početkom u 16h, a drugo pod naslovom Чтение, письмо, аудирование, говорение… Медиация! s početkom u 18:30 namijenjeno je nastavnicima RKI. Predviđeno trajanje svakoga od dvaju predavanja jest  90 min, a mjesto održavanja je Dv. I Filozofskoga fakulteta.