Naši su studenti sudjelovali na radionici o javnim i društvenim sadržajima u Bloku Badel

IMG_20191203_095711.jpg

U organizaciji Grada Zagreba, Gradskog ureda za strategijsko planiranje i razvoj Grada, u utorak 3.12.2019. je održana interdisciplinarna radionica o javnim i društvenim sadržajima te prostorima javnog karaktera u Bloku Badel.

Radionica je okupila studente i mlade stručnjake iz društveno-humanističkog, tehničkog i bio-tehničkog područja, koji su zajednički razrađivali viziju grada, kvarta i same lokacije Bloka Badel. Na radionici su vrlo kompetentno i produktivno sudjelovali studentice i studenti diplomskog i doktorskog studija sociologije, a radionicu je vodila dr. sc. Jana Vukić. Radionici je prethodio obilazak terena 2. 12. 2019., na kojemu su sudionici radionice (unatoč kiši i hladnoći, hrabro) upoznali prostor Bloka Badel i dobili osnovne informacije o gradskom projektu, zaštiti pojedinih objekata unutar bloka, privremenom korištenju i provedenom urbanističko-arhitektonskom natječaju.

Više na linku: https://www.zagreb.hr/odrzana-interdisciplinarna-radionica-s-mladima-u-s/152443

Predstavljanje rezultata interdisciplinarne radionice s mladima, koja je jedna od aktivnosti u provedbi participacije u sklopu europskog projekta Urban Regeneration Mix, održat će se 13. prosinca 2019. godine s početkom u 16.00 h u prostoru ZgForum-a, Gajeva 27.

Pozivamo vas da nam se pridužite!