Obrane diplomskih radova

­Obrana diplomskog rada studenta Kristijana Kozara pod naslovom “Proces radikalizacije terorista u zatvorima i kaznionicama” održat će se 6. listopada 2020. u 12.00 sati, on line  posredstvom sustava Omega, on line kolegij Obrane diplomskih radova na Odsjeku za sociologiju.

Obrana diplomskog rada studentice Lucije Duk pod naslovom “Primjena konstruktivističkog poučavanja u srednjoškolskoj nastavi sociologije: projektna nastava na temu vršnjačkog nasilja” održat će se u ponedjeljak  28. rujna 2020. s početkom u 18 h, putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studenta Pavla Butigana pod naslovom “Umrežavanje u civilnoj sferi u Zagrebu” održat će se u utorak 29. rujna 2020. u 10h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Nikoline Babić pod naslovom “Stjecanje iskustava i prilika za posao djelovanjem u studentskim udrugama” održat će se u utorak 29. rujna 2020. s početkom u 12h, putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Petre Filar pod naslovom “Film u nastavi sociologije: didaktičko-metodička obrada filma Učini pravu stvar” održat će se u utorak 29. 9. 2020. u 16.45h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studenta Filipa Zadre pod naslovom “Filmska reprezentacija nacionalnog identiteta” održat će se u ponedjeljak 28. rujna 2020. u 10h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studenta Juraja Perkovića pod naslovom “Poredbena raščlamba nove razvojne paradigme države Butan s teorijom modernizacije i teorijom zavisnosti” održat će se u utorak 29. rujna 2020. u 14h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada Hrvoja Petrinjaka pod naslovom “Utjecaj virtualnog identiteta na stvarni identitet – prezentacija pojedinaca na Instagramu” održat će se u ponedjeljak 28.09.2020. u 11.00h na BBB na Omegi.

Obrana diplomskog rada studentice Anamarie Macanović pod naslovom “Integracija djece izbjeglica starijih od 14 godina kroz odgojno-obrazovni sustav” održat će se u ponedjeljak 28. rujna 2020. u 14 h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Leae Radaković pod naslovom “Sociologija kniževnosti: superjunački strip i marginalni identitet” održat će se u petak 25.09.2020. od 11.00h u A-228.

Obrana diplomskog rada studentice Anamarije Hanžek pod naslovom “Uloga Instagrama u izgradnji identiteta mladih” održat će se u utorak 29.09.2020. od 11.00h na BBB na Omegi.

Najava obrane združenog diplomskog rada pod nazivom: “Literarna djelatnost i oblikovanje kulturnog identiteta Hrvata u Čileu” studentice Sare Večeralo. Rad je izrađen pod mentorstvom prof. dr. sc. Andree Zlatar i komentorstvom doc. dr. sc. Jane Vukić. Obrana će se održati  22.09.2020. u 10h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Ane Kartalije pod naslovom “Komparativna sociološka analiza položaja žena u nacionalnim parlamentima Hrvatske i Srbije od 1990. do 2016. godine” održat će se u ponedjeljak 28. rujna 2020. u 11:30h  putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Doris Ilić pod naslovom “Primjena glazbe u nastavi sociologije. Korištenje simboličkih materijala za poučavanje društvenih činjenica” održat će se u ponedjeljak 28. rujna u 13h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Tihane Kuzmić pod naslovom “Za ili protiv života na selu? Stavovi visokoobrazovanih mladih ljudi o životu na hrvatskim selima”  održat će se u utorak 29. rujna u 13h putem sustava Omega. Studenti koji žele prisustvovati javnoj obrani diplomskog rada mogu se javiti mentorici na ttrako@ffzg.hr kako bi dobili poveznicu za pristup.

Obrana diplomskog rada studentice Tene Mašić pod naslovom “Korištenje dokumentarnih filmskih materijala u nastavi sociologije. Metodička obrada kratkog dokumentarnog filma Black Sheep.” održat će se u ponedjeljak 21. rujna 2020. godine s početkom u 9:30 h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studenta Roberta Kapeš pod naslovom “Korištenje društvenih mreža u svrhu učenja i poučavanja sociologije (izgradnja obrazovnog modela)” održat će se u srijedu 23. rujna u 16.45 h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada “Ostarjeti u Zagrebu. Kvaliteta života stanovnika starije životne dobi” studentice Marine Šepović održati će se 28. 9. 2020. u 9h preko sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Martine Čavlović pod naslovom “Komparativna analiza Nacionalnih strategija održivog razvoja Republike Hrvatske i srednjoeuropskih zemalja članica Europske unije” održat će se u četvrtak 29. rujna 2020. godine s početkom u 11h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Matee Šostarić po naslovom “Utjecaj spolnog uznemiravanja na neke aspekte radne produktivnosti medicinskih sestara” održat će se u četvrtak 17. rujna 2020. godine s početkom u 13h putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studenta Filipa Kramarića pod naslovom “Lokalna ili virtualna scena: istraživanje alternativnih rock bendova u Zagrebu” održat će se u utorak 29. rujna u 12 sati putem sustava Omega.

Obrana diplomskog rada studentice Sare Lalić  pod naslovom “Diskriminacija pripadnika i pripadnica romske nacionalne manjine u Hrvatskoj: pregled istraživanja u periodu od 2009. do 2017. godine” održat će se u petak 18. rujna 2020. u 14 sati u A-220.

Obrana diplomskog rada studentice Helene Pupak pod naslovom “Iskustva mladih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstvenika (OPG-ovaca) u Bjelovarsko-bilogorskoj i Požeško-slavonskoj županiji” održat će se u srijedu 9. 9. 2020. u 11h putem sustava Omega. Svi koji žele prisustvovati obrani trebaju poslati email na ttrako@ffzg.hr kako bi dobili link za pristup.

Obrana diplomskog rada studentice Magdalene Klarić Jelenski pod naslovom “Kvaliteta života starije populacije u novozagrebačkom naselju Travno kroz aspekt korištenja javnih zelenih površina” održat će se u srijedu 9. 9. 2020. u 9:30h putem sustava Omega.