Drugi krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu ERASMUS+ STRUČNE PRAKSE za razdoblje: 01.02.2023.- 30.9.2023

Sveučilište u Zagrebu objavilo je Drugi krug Natječaj za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA131) za razdoblje: 01.02.2023.30.9.2023. Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/2-krug-natjecaja-za-mobilnost-studenata-erasmus-strucna-praksa-akademska-godina-202223/

PAŽLJIVO PROČITATI CIJELI TEKST NATJEČAJA!
KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU:
ONLINE prijava – najkasnije do 28.02.2023. u 12h (podne) – ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska (vidjeti hodogram s rokovima dostave dokumentacije u tekstu natječaja)
SLANJE potpune dokumentacije e-mailom (erasmus-studenti@ffzg.hr) – najkasnije do 28.02.2023. do 15,00 sati
(Postoji mogućnost i ranijeg zatvaranja natječaja u slučaju ranijeg isteka predviđenih sredstava.) DODATNE UPUTE ZA PRIJAVU STUDENTE FFZG UPUTE ZA PRIJAVU STUDENTE FFZG UPUTE ZA PRIJAVU STUDENTE FFZG UPUTE ZA PRIJAVU STUDENTE FFZG : https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/odlazni-studenti-croatian-only/erasmus-smp-strucna-praksa/
1. Izjava suglasnosti ECTS koordinatora s predloženom Erasmus+ stručnom praksom – studenti Filozofskog fakulteta moraju pribaviti emailom suglasnost odsječkog ECTS koordinatora (studenti dvopredmetnoga programa od oba odsječka ECTS koordinatora) i priložiti ju uz ostalu prijavnu dokumentaciju (navedenu u tekstu Natječaja). POTPIS fakultetskog ECTS koordinatora doc.dr.sc. Željke Miklošević i PEČAT pribavit će Služba za međunarodnu suradnju.
2. Program stručne prakse i mentora (osobu koja će pratiti tijek stručne prakse i potpisivati mjesečna izvješća) student dogovara na odsjeku prije prijave na Natječaj. Mentor nije fakultetski ECTS koordinator!
3. Studenti koji su diplomirali NEMAJU PRAVO prijave na natječaj. U trenutku prijave na natječaj, pa sve do konačnoga odabira za mobilnost, student NE SMIJE DIPLOMIRATI!
Prilikom izdavanja i ovjere Potvrde o upisanom semestru Studentska služba treba
provjeriti status studenta.
4. POPIS ECTS koordinatora (dostupan na: https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/odlazni-studenti-croatian-only/erasmus-smp-strucna-praksa/
5. Potvrda o poznavanju stranog jezika (Odsjek ili Centar za strane jezike FF)
6. Kompletnu prijavnu dokumentaciju poslati emailom u jednom PDF dokumentu Ivani Bedeković na: erasmus-studenti@ffzg.hr (Služba za međunarodnu suradnju FF)
Za sve upite molimo javiti se emailom: erasmus-studenti@ffzg.hr Služba za međunarodnu suradnju FFZG