logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Osnivanje spin off tvrtke: radionica

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije poziva na radionicu  Starting up and spinning off: A view for creating value from innovative technologies koja će se održati 17. prosinca 2014. na Sveučilištu u Zagrebu, Ulica kralja Zvonimira 8, vijećnica 304, III. Kat. Radionica će se održati na engleskom jeziku. PRIJAVE: do 16.12. na: iva.radocaj.novak@unizg.hrProgram radionice koja će se održati na engleskome jeziku:  http://cirtt.unizg.hr/event/starting-up-and-spinning-off/.Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

Cilj radionice je istraživačima dati odgovor na pitanje „Je li osnivanje spin off tvrtke najbolji način komercijalizacije moje ideje?“ te pružiti osnovna znanja o pokretanju tvrtki zasnovanih na znanju i tehnologiji: što je spin off tvrtka, koji su koraci prilikom osnivanja, kako procijeniti komercijalni potencijal i izabrati najbolji način komercijalizacije vaše inovacije, kako izraditi poslovni plan i napraviti strategiju poslovanja, kako doći do sredstava i koji su potencijalni izvori financiranja, kako se predstaviti investitorima…

Radionicu organizira Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u sklopu europskog projekta „BISTEC – Building innovation support through efficient cooperation network“.

Broj sudionika je ograničen, stoga vas molimo da se što prije prijavite za sudjelovanje na radionici. U slučaju nemogućnosti dolaska molimo da nas o tome obavijestite kako bi druge osobe mogle prisustvovati radionici. Rok za prijavu je utorak, 16. prosinca 2014. Sudjelovanje se ne naplaćuje.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite na iva.radocaj.novak@unizg.hr ili na mob: 099 4698177.