logo

Filozofski fakultet

Sveučilišta u Zagrebu

Radionica: Marie Skłodowska – Curie projektna prijava

Agencija za mobilnost i programe Europske unije organizira radionicu „Kako napisati uspješnu projektnu prijavu za Individualnu Stipendiju u okviru Marie Skłodowska – Curie akcija“ 30. svibnja 2017. u prostorima Agencije (dvorana Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža u prizemlju), Frankopanska 26, Zagreb, s početkom u 9:30 sati. Rok za prijavu i slanje sažetka projektnih prijedloga je 29. svibnja 2017. do 12 sati! Osim sažetka projekta prijavu je potrebno poslati i putem poveznice. Detalji pod opširnije.

OPŠIRNIJE:

 

Radionica je namijenjena iskusnim istraživačima (doktori znanosti, odnosno istraživači s više od 4 godine istraživačkog iskustva), ali sudjelovati mogu i ostali istraživači (istraživači koji još nisu doktori znanosti ali imaju više od 4 godine istraživačkog iskustva) koji namjeravaju prijaviti Marie Skłodowska – Curie projekt 2017., kao i administrativno osoblje koje je uključeno u izradu Marie Skłodowska – Curie projektnog prijedloga.

Cilj radionice je povećati stopu uspješnosti hrvatskih prijavitelja u programu financiranja znanstvenog istraživanja, te pružiti praktične savjete pri izradi projektnih prijedloga.

Prijava na radionicu:

  1. sažetak projektnoga prijedloga (prilog) na engleskome jeziku na: sandra.vidovic@mobilnost.hr +
  2. prijava putem poveznice

Prilozi: