Sastanak sa studentima antropologije

Pozivaju se svi studenti antropologije na sastanak u vezi s izvedbom studija antropologije, a prisustvovat će predstavnik Uprave, pročelnica Marijana Belaj i voditelj studija Darko Polšek.

Sastanak će se održati u utorak, 27. rujna 2016., u 12 sati, dvorana D5.

Obavijest – dr. sc. Pletenac

Rezultati ispita iz Teorije kulturne antropologije od 20.9.
Romana Pavliša     1
Ana Iva Aničić         2
L. Barbić                  1
Maja Cafuk             3
Dora Hornik           1
Daria Dukić            4
Ukoliko se studenti ne jave mailom do sutra u 18:00 navedeni rezultati se upisuju u ISVU.

Poziv na tribinu i predstavljanje knjige “Izbjeglištvo u suvremenom svijetu”

Poziv na Tribinu „Paralelni svjetovi“ i predstavljanje nove knjige iz biblioteke Bookmarker Naklade Ljevak – dr. sc. Duško Petrović: IZBJEGLIŠTVO U SUVREMENOM SVIJETU Od političkoteorijskih utemeljenja do biopolitičkih ishoda
Sudjeluju:
dr. sc. Duško Petrović, etnolog
dr. sc. Tomislav Pletenac, etnolog
Kristijan Vujičić, urednik
Tribina će se održati u ponedjeljak, 26. rujna 2016. u 18 sati, u Knjižnici i Čitaonici Bogdana Ogrizovića Preradovićeva 5. Više u prilogu.

Obavijest – prof. Grbić

Ispit iz kolegija Etnografija komunikacija održanog 13.9. 2016. prošao je Tomislav Peaković. Ispit iz kolegija Globalizacija i lokalne kulturne prakse održanog 12.9. 2016. prošla je Marija Matunec. Upis ocjena po dogovoru.

Obavijest – prof. Grbić

Ispit su kod prof. Grbić prošli studenti:
Martina Petrović
Morena Šegrc
Martina Horvat
Grgur Knezić
Upis ocjena po dogovoru.

Obavijest – dr. sc. Belaj

Zbog službenog putovanja, pročelnica dr. sc. Marijana Belaj bit će odsutna od 14. do 19. rujna. Po potrebi se može kontaktirati putem e-maila.

Obavijest – dr. sc. Petra Kelemen

Zbog službene spriječenosti u srijedu, 14.9.2016. g. neće se održati redovne konzultacije. Umjesto toga konzultacije će se održati u utorak, 13.9.2016. g. od 11 do 12 h (ili u drugom terminu prema prethodnom dogovoru e-mailom).

Obavijest – prof. Grbić

Ispite iz kolegija Etnografija komunikacija, Etnokulturni identitet – teorijski pristupi i Globalizacija i lokalne kulturne prakse prošli su: Ana Grundler, Viktorija Jurković, Petra Hudoletnjak, Maja Mrin. Upis ocjena u redovno vrijeme konzultacija i po dogovoru.