Rok i način prijave diplomskih radova

Rok za prijavu diplomskih radova na Studiju etnologije i kulturne antropologije i Studiju antropologije je 1. travnja 2018. godine. Molimo studente da kod prijave konzultiraju Upute za prijavu diplomskog rada (Obrasci i upute). Obrazac za prijavu diplomskog rada potrebno je ispuniti elektronički, otisnuti, dati na potpis mentoru (i komentoru kod jedinstvenih diplomskih radova) te potpisan dostaviti u tajništvo Odsjeka. Elektroničku verziju obrasca potrebno je poslati na el. poštu mlanovic(at)ffzg.hr.

Obavijest – kolegij “Antropologija mjesta i prostora”

Obavještavaju se studenti da će nastava iz kolegija Antropologija mjesta i prostora početi 4. travnja 2018. godine. Nadoknada nastave odradit će se pohađanjem obavezne stručne ekskurzije i/ili provođenjem (terenskog) istraživanja o čemu će studenti biti pravovremeno obaviješteni. Molim sve studente koji planiraju pohađati kolegij da se do 10. ožujka 2018. godine jave e-mailom nastavnici dr. sc. Sanji Lončar radi dogovora, na e-mail: sloncar(at)ffzg.hr

Obavijest – dr. sc. Rajković Iveta

22. veljače i 1. ožujka zbog službenog puta dr. sc. Rajković Iveta neće održati konzultacije. Nastava u ljetnom semestru početi će 12. ožujka prema rasporedu. U ljetnom semestru konzultacije će imati ponedjeljkom od 11:00 do 12:00 sati. Za sve upite molimo studente da se jave na e-mail: mrajkovi(at)ffzg.hr.

Obavijest – dr. sc. Mitrikeski

Ispitni rokovi 19. veljače održat će se s promjenom u dvoranama izvođenja:
Uvod u genetiku čovjeka – 10 h u D-4
Uvod u genetiku čovjeka (psiholozi) – 12 h u A-112
Uvod u populacijsku genetiku – 14 h u A-125

Obavijest – studenti Antropologije

Mole se studenti obveznog kolegija Temeljni pojmovi ekologije čovjeka da se tijekom prvog tjedna nastave OBAVEZNO jave predmetnoj nastavnici doc. dr. sc. Tijani Trako Poljak na el. poštu ttrako(at)ffzg.hr, zbog reguliranja pristupa OMEGI.

Odgoda ispitnog termina 15.2.2018. – “Povijest hrvatske etnologije”

Zbog službene spriječenosti nastavnice, ispit iz kolegija Povijest hrvatske etnologije predviđen za 15. 2. 2018. godine, bit će održan u ponedjeljak 19. veljače 2018. godine s početkom u 10.00 h u predavaonici A-125. Uvjet za izlazak na ispit je završen seminarski rad koji treba računalno ispisan donijeti na ispit. U slučaju kolizije s nekim drugim ispitom, molim studente da prijave sljedeći rok ili da mi se osobno jave radi dogovora prije početka ispita.