Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet Sveuèilište u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRODOÅ LI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest tajništva
Tajništvo neće primati stranke od 20. do 22. studenog 2019.
 
Obavijest prof. dr. sc. Velimira Piškorca o konzultacijama

Zbog službene spriječenosti prof. dr. sc. Velimir Piškorec u ponedjeljak, 18. studenog ¸2019. neće održati redovne konzultacije.

 
Poziv na predavanje prof. dr. sc. Hannesa Scheutza o zvučnim jezičnim atlasima
U sklopu aktivnosti Austrijske knjižnice, austrijski dijalektolog i germanist prof. dr. sc. Hannes Scheutz održat će u ponedjeljak, 18. studenog 2019. u 12.30 h u dvorani V Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predavanje na njemačkom jeziku pod naslovom "Sprechende Sprachatlanten/Zvučni jezični atlasi". Više o predavanju na poveznici: http://www.kulturforum-zagreb.org/hr/article/zvucni-jezicni/
 
Obavijest Inje Skender Libhard
Zbog službene spriječenosti viša lektorica Inja Skender Libhard od 18. do 22. studenog neće održavati ni nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest mr. sc. Irene Petrušić Hluchy
Zbog službene spriječenosti viša lektorica mr. sc. Irena Petrušić-Hluchý, u petak, 15.11., neće održati ni nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest Maartena Romboutsa
Zbog službene spriječenosti u petak, 15.11., Maarten Rombouts neće održati nastavu ni konzultacije.
 
Poziv na predavanje
Austrijska knjižnica srdačno poziva na predavanje prof. dr. sc. Jasne Galjer "Kulturni identitet i srednjoeuropski modernizam" koje će se održati u Austrijskom kulturnom forumu u Gundulićevoj 3 u srijedu, 13. studenog u 18.00 sati.
 
Obavijest prof. dr. sc. Slađana Turkovića
Zbog službene spriječenosti u srijedu, 13.11., izv. prof. dr. sc. Slađan Turković neće održati nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest o konzultacijama prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića
Zbog sastanka u upravi Fakulteta, izv. prof. dr. sc. Svjetlan Lacko Vidulić otkazuje konzultacije u terminu ponedjeljak, 11.11., 14 - 15 sati. Umjesto toga, konzultacije će biti u utorak, 12.11., 11 - 12 sati.
 
Obavijest studentima 1. godine diplomskog studija nastavničkog smjera
Predavanje iz kolegija Uvod u didaktiku i metodiku njemačkog jezika: Proces usvajanja njemačkog kao drugog i stranog jezika održat će se umjesto u srijedu 6. studenog, u petak, 8. studenog 2019. od 8 do 9:30 sati u prostoriji A-311. Seminar Analiza i pripremanje nastave njemačkog kao stranog jezika odgađa se, za termin ćemo se dogovoriti na predavanju u petak.
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car Prijić
Zbog službenog putovanja neće se održati nastava ni konzultacije kod izv. prof. dr. sc. Milke Car Prijić u utorak, 5. studenog. Nadoknada u dogovoru sa studenticama.
 
Obavijest prof. dr. sc. Velimira Piškorca
Dana 30. listopada 2019. neće se održati nastava iz kolegija Planski jezici. Termin nadoknade objavit će se naknadno.