Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet Sveučilište u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRODOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car
Zbog službene spriječenosti prof. dr. sc. Milke Car otkazuju se konzultacije u utorak, 20.3.2018.
 
Obavijest Mirele Landsman Vinković
Zbog spriječenosti, asistentica Mirela Landsman Vinković u utorak, 20.3. neće održati konzultacije.
 
Obavijest prof. dr. sc. Velimira Piškorca
Zbog službene spriječenosti, red. prof. dr. sc. Velimir Piškorec neće u ponedjeljak, 12. ožujka održati nastavu ni konzultacije. Obavijest o nadoknadi objavit će se naknadno.
 
Obavijest prof. dr. sc. Maje Anđel
Zbog službene spriječenosti, izv. prof. dr. sc. Maja Anđel u četvrtak, 8.3. neće održati nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest više lektorice Inje Skender Libhard
Viša lektorica Inja Skender Libhard će zbog službene spriječenosti konzultacije održati u utorak, 6.3. od 13.00 do 14.00 sati umjesto u srijedu, 7.3.
 
Obavijest doc. dr. sc. Slađana Turkovića
U srijedu, 28. veljače 2018. neće se održati nastava ni konzultacije doc. dr. sc. Slađana Turkovića. Iznimno će se konzultacije održati u petak, 2. ožujka od 11 do 14 sati.
 
Obavijest više lektorice Snježane Rodek
U ponedjeljak, 26.veljače 2018. neće se održati nastava više lektorice Snježane Rodek. Mole se bivši studenti lektorice Rodek koji ponavljaju RPTK II da se prijave u grupu više lektorice Inje Skender Libhard.
 
Obavijest prof. dr. sc. Zrinjke Glovacki Bernardi
Prof. dr. sc. Zrinjka Glovacki Bernardi će s nastavom započeti u ponedjeljak, 5.3.2018.
 
Obavijest tajništva
U ponedjeljak, 19.2.2018. tajništvo prima stranke do 11 sati.
 
Obavijest o izboru grupe za jezične vježbe
Studenti lektoricu/lektora biraju putem sustava Omega. Ovo se odnosi na kolegije: Izgovorne vježbe II, Suvremeni njemački jezik II i IV, Receptivna i produktivna tekstna kompetencija II, Vježbe pismenog prevođenja II i IV te Terminologije II. Čak i ako je ponuđena samo jedna grupa, trebate se upisati u Omegu da nastavnica/nastavnik zna tko će pohađati kolegij. Grupe za sve obvezne lektorske kolegije biraju se u e-kolegiju pod nazivom Izbor grupe lektorskog kolegija. Ono što trebate znati:
 više ... 
 
Obavijest za studente prevoditeljskog smjera
Raspisan je natječaj za rezidencijalni program u Sofiji. Dodjeljuju se tri jednomjesečne stipendije za književnike i književne prevoditelje s bugarskog na odabrane jezike, uključujući hrvatski i njemački. Rok za prijavu je 1. ožujka 2018. Više o natječaju potražite na poveznici https://us3.campaign-archive.com/?u=e28d1dcc92e1e7dbec0fd0bde&id=6ea7074159
 
Objavljena satnica ljetnog semestra akademske godine 2017./2018.
Objavljujemo rasporede nastave iz svih studijskih programa koji će se na Odsjeku za germanistiku izvoditi u ljetnom semestru akademske godine 2017./2018. Termine kolegija pronaći ćete u izborniku na desnoj strani pod studijskim programima i stavkama 'Raspored predavanja'.