Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet Sveuilite u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRO DOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest - konzultacije mr. sc. Irene Petrušić Hluchy

U vrijeme zimskog ispitnog roka konzultacije više lektorice mr. sc. Irene Petrušić-Hluchý održavat će se petkom od 09:30-10:30 h sati. Molim da se studenti prethodno najave na mail (moguće su i konzultacije online).

 
Obavijest - konzultacije prof. dr. sc. Velimira Piškorca

Tijekom zimskih ispitnih rokova prof. dr. sc. Velimir Piškorec održavat će konzultacije prema dogovoru. Za dogovor termina javiti se profesoru na mejl Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

 

 
Obavijest - konzultacije prof. dr. sc. Slađana Turkovića

Konzultacije kod izv. prof. dr. sc. Slađana Turkovića održavat će se tijekom ispitnih rokova na fakultetu ili online prema dogovoru sa studentima. Molim da se prethodno studenti najave za konzultacije profesoru na mail.

 
Obavijest - konzultacije prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića

Konzultacije prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića u zimskom ispitnom roku: utorkom, 10-12 sati.

 
Obavijest - konzultacije prof. dr. sc. Aleksandre Ščukanec
U vrijeme zimskog ispitnog roka konzultacije prof. dr. sc. Aleksandre Ščukanec održavat će se utorkom od 11 do 12 sati.
 
Obavijest o ispitnim terminima - zimski rok
Termini zimskog ispitnog roka mogu se pronaći ovdje: Ispiti 2021.-22. [poveznica, pdf]
 
Obavijest
Poštovane kolegice i kolege, iz tehničkih razloga nije moguće ažurirati podatke na webstranici Odsjeka za germanistiku te se na njoj nalaze podaci koji više nisu aktualni. Točni podaci o kolegijima, nastavnicima i ispitnim rokovima nalaze se na oglasnoj ploči pored tajništva Odsjeka za germanistiku. Nova web stranica s aktualiziranim podacima je u izradi i bit će dostupna do početka ljetnog semestra.  Iz Odsjeka
 
Obavijest mr. sc. Irene Petrušić Hluchy
U petak, 07.01., viša lektorica mr. sc. Irena Petrušić-Hluchý održat će konzultacije online (putem Zooma).
 
Obavijest mr. sc. Irene Petrušić Hluchy
Zbog bolesti viša lektorica mr. sc. Irena Petrušić-Hluchý u petak, 10.12., održat će konzultacije i nastavu online (putem Zooma).
 
Obavijest
 
Obavijest - Poziv na predavanje NJ.E. dr. sc. Henka Voskampa
Katedra za nederlandistiku Odsjeka za germanistiku poziva zainteresirane studente i nastavnike na gostujuće predavanje NJ. E. dr. sc. Henka Voskampa, veleposlanika Kraljevine Nizozemske u RH, 29. studenoga 2021. godine, s početkom u 14 sati, u konferencijskoj dvorani Knjižnice. Tematsko predavanje je Dekolonizacija Indonezije, a bit će održano na nizozemskom jeziku.
 
Obavijest - izvanredni ispitni rok
Molimo studente da se jave nastavnicima do 25. studenog zbog dogovora oko termina polaganja ispita u izvanrednom ispitnom roku koji će se održati od 29. studenog do 3. prosinca 2021. godine. (prijave ispita obavit će tajništvo).