Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet Sveučilište u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRODOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest doc. dr. sc. Marije Lütze-Miculinić
Zbog službene spriječenosti doc. dr. sc. Marija Lütze-Miculinić u četvrtak, 30. ožujka 2017. neće održati nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest prof. dr. sc. Maje Anđel
Izv. prof. dr. sc. Maja Anđel zbog službene spriječenosti u četvrtak, 23.3.2017. neće održati nastavu.
 
Obavijest doc. dr. sc. Aleksandre Ščukanec
Doc. dr. sc. Aleksandra Ščukanec 22. i 23. ožujka neće održati nastavu ni konzultacije. Mole se studenti koji pohađaju kolegij Metode studiranja – jezikoslovlje da naprave dogovoreni zadatak, a studenti koji pohađaju kolegij Tekstne vrste 1 zadatak i detaljne upute pronaći će na Omegi. Za sva pitanja dostupna je e-mailom.
 
Obavijest Antonele Konjevod
Viša lektorica Antonela Konjevod u petak, 17. ožujka 2017. neće održati nastavu.
 
Obavijest dr. sc. Jelene Spreicer
Zbog odlaska na službeni put u Austriju, dr. sc. Jelena Spreicer otkazuje nastavu i konzultacije u utorak, 14.3.2017. i srijedu, 15.3.2017.
 
Obavijest prof. dr. sc. Maje Anđel
Izv. prof. dr. sc. Maja Anđel danas zbog bolesti neće održati nastavu ni konzultacije. Studenti koji hitno trebaju upis ocjene u indeks mogu doći na konzultacije kod pročelnice doc. dr. sc. Marije Lütze-Miculinić od 11:00 do 12:00 sati.
 
Obavijest studentima koji upisuju kolegij Poredbena analiza frazema u njemačkom i hrvatskom jeziku
Uvjet za upis ovog izbornog kolegija je i položen kolegij Suvremeni njemački jezik III.
 
Obavijest prof. dr. sc. Maje Anđel
Zbog velikog broja upita za upis preko kvote na kolegij Psiholingvistika izv. prof. dr. sc. Maja Anđel obavještava sve studente diplomskog studija da naknadni upis nažalost nije moguć.
 
Obavijest o otkazivanju nastave prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića
U prvom tjednu nastave (27. i 28. veljače) otkazuje se nastava izv. prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića zbog bolesti. Ako ne bude drugačije javljeno, nastava počinje tjedan dana kasnije, dakle 6. i 7. ožujka.
 
Obavijest prof. dr. sc. Christine Magerski
Zbog nepredviđenih zdravstvenih problema izv. prof. dr. sc. Christine Magerski u petak, 24.2. neće moći održati ispite. Mole se studenti da u ponedjeljak kontaktiraju profesoricu.
 
Obavijest o upisu grupa za jezične vježbe
Zbog greške u sustavu upis se odgađa za petak, 24.2. u 9 sati. Svi obavljeni upisi se brišu.
 
Obavijest o upisu ocjena kod prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Vidulića
U srijedu (22.2.) i u četvrtak (23.2.) ispiti kod Svjetlana Lacka Vidulića bit će obavljeni u najavljenim terminima. Međutim, u srijedu (a možda ni u četvrtak) zbog bolesti neće biti upisa ocjena u indeks. Svi upisi u ISVU bit će obavljeni do kraja tjedna, a upisi u indeks mogući su i nakon tjedan-dva (u hitnim slučajevima: kod pročelnice Odsjeka).