Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet SveuŔiliÜte u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRO DOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Prijave i upis na preddiplomski studij germanistike - obavijest

Za upis na preddiplomski studij germanistike nema ispita predznanja iz njema─Źkoga jezika.

 
Obavijest dr. sc. Sla─Ĺana Turkovi─ça
U tjednu od 19. do 23.4. ne─çe se odr┼żati nastava prof. Sla─Ĺana Turkovi─ça
 
Obavijest prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Viduli─ça o izvanrednom ispitnom roku 20. 4. 2021.
Molimo studente koji ┼żele prijaviti ispit u izvanrednom roku da se jave profesoru e-poštom najkasnije do petka, 16.4. u 12:00 sati, s napomenom pola┼żu li samo pismeni, samo usmeni ili oba dijela.
 
Obavijest studentima dr. sc. Marije L├╝tze-Miculini─ç
Podsje─çamo da izlazak na ispit u izvanrednom ispitnom roku student/studentica prijavljuje ispitiva─Źici putem elektroni─Źke pošte. Ispit ─çe se odr┼żati online u petak, 23. travnja u 15 h. Treba ga prijaviti najkasnije tjedan dana prije navedenoga termina, tj. do petka, 16. travnja u 15 h.
 
Obavijest dr. sc. Marije L├╝tze-Miculini─ç
U ─Źetvrtak, 1. travnja izv. prof. dr. sc. Marija Lütze-Miculini─ç ne─çe odr┼żati nastavu iz kolegija Seminar za izradu diplomskog rada i Knji┼żevnost i ─Źitanje u nastavi njema─Źkog jezika. Daljnje informacije studenti ─çe dobiti elektroni─Źkom poštom i na platformi Omega.
 
Obavijest o kolegiju Seminar - konzultacije za diplomande
Molimo studente zadnjeg semestra diplomskog studija koji prijavljuju diplomski rad s podru─Źja knji┼żevnosti da se jave elektronskom poštom prof. dr. sc. Svjetlanu Lacku Viduli─çu. Nastava po─Źinje 10. o┼żujka a odvijat ─çe se u sustavu ZOOM.
 
Obavijest o Erasmus+ natje─Źaju za studijski boravak
Natje─Źaj za Erasmus+ stipendije bit ─çe uskoro raspisan u dva dijela: u o┼żujku za zimski semestar 2021/22., a u svibnju/lipnju za ljetni semestar 2022. Prvi natje─Źaj predvi─Ĺen je za one studente za koje je mobilnost mogu─ça jedino u zimskom semestru! Za sve novosti molimo da pratite web stranice Sveu─Źilišta i Filozofskog fakulteta, a za dodatna pitanja mo┼żete se javiti odsje─Źkoj koordinatorici za Erasmus.
 
Obavijest o Natje─Źaju za sufinanciranje studentskih projekata u kalendarskoj godini 2021.
Obavještavamo zainteresirane da je objavljen Natje─Źaj za sufinanciranje studentskih projekata za kalendarsku godinu 2021. Prijave na natje─Źaj predaju se do zaklju─Źno 1. travnja 2021. Obrazac za prijavu na natje─Źaj i Pravilnik o sufinanciranju projekata studenata, studentskih klubova i studentskih udruga Filozofskog fakulteta Sveu─Źilišta u Zagrebu dostupni su na sljede─çoj stranici Fakulteta: https://web2020.ffzg.unizg.hr/blog/2021/03/03/natjecaj-za-sufinanciranje-studentskih-projekata-2021/
 vi┼íe ... 
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car
Molimo studentice i studente kod red. prof. Milke Car da se upišu na kolegije na platformi Omega: Seminar 19B ima lozinku Heine19, Seminar 20.2A ima lozinku seminar, a Predavanje 20.2. lozinku adorno. Svi materijali bit ─çe na platformi Omega, a nastava ─çe se na po─Źetku izvoditi online. Sve daljnje informacije na platformi Omega.
 
Obavijest o terminima izvanrednoga ispitnog roka u travnju 2021.
U izvanrednom ispitnom roku u travnju 2021. (19. - 30. 4. 2021.) nastavnice i nastavnici Odsjeka za germanistiku ispite ─çe odr┼żavati u ni┼że navedenim terminima (zadnja izmjena - ozna─Źena ┼żutom bojom: 31.3.2021., 14.15 h). Izlazak na ispit student/studentica prijavljuje ispitiva─Źu/ispitiva─Źici tjedan dana prije odabranog termina putem elektroni─Źke pošte.
 vi┼íe ... 
 
Obavijest o kolegiju Seminar - konzultacije za diplomande
Molimo studente zadnjeg semestra diplomskog studija koji prijavljuju diplomski rad s podru─Źja knji┼żevnosti da se registriraju za istoimeni kolegij na Omegi kod prof. dr. sc. Svjetlana Lacka Viduli─ça. Nastava po─Źinje 10. o┼żujka a odvijat ─çe se u sustavu ZOOM.
 
Obavijest izv. prof. dr. sc. Maje An─Ĺel
Sva nastava u ljetnome semestru te konzultacije po dogovoru izv. prof. dr. sc. Maje An─Ĺel odr┼żavat ─çe se putem platforme Zoom. Mole se studenti da se upišu na odgovaraju─çe kolegije na Omegi: Fonetika i fonologija suvremenog njema─Źkog jezika - lozinka: "PhonPhon2021"; Psiholingvistika - lozinka "psihling"; Metodika pismenog prevo─Ĺenja - lozinka "mpp2021". - Na Omegi ─çete na─çi odgovaraju─çe linkove i lozinke za nastavu.