Odsjek za germanistiku Filozofski fakultet Sveučilište u Zagrebu
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

    
 
DOBRODOŠLI!
 
 
 
 
Aktualno
 
Obavijest o konzultacijama prof. dr. sc. Maje Anđel
Konzultacije izv. prof. dr. sc. Maje Anđel održat će se u srijedu, 27.9. od 9 do 10 sati.
 
Obavijest o upisu lektorskih kolegija
Studenti 1. godine studija (Suvremeni njemački jezik I) već su podijeljeni u grupe. Liste se nalaze na vratima dotičnih lektor(ic)a i na oglasnoj ploči ove stranice (unos 20.9.2017.). Liste za Izgovorne vježbe I i izborne kolegije bit će izvješene naknadno. Studenti viših godina studija lektoricu/lektora biraju putem sustava Omega. Ovo se odnosi na kolegije: Suvremeni njemački jezik II i III, Receptivna i produktivna tekstna kompetencija I, Vježbe pismenog prevođenja I i III te Terminologije I i III. Čak i ako je ponuđena samo jedna grupa, trebate se upisati u Omegu da nastavnica/nastavnik zna tko će pohađati kolegij. Grupe za sve obvezne lektorske kolegije biraju se u e-kolegiju pod nazivom Izbor grupe lektorskog kolegija. Ono što trebate znati:
 više ... 
 
Obavijest studentima koji upisuju prvi semestar Diplomskoga studija germanistike
Obavještavamo studente da se otkazuje informativni sastanak sa studentima koji žele upisati prvi semestar Diplomskoga studija germanistike. Sastanak se neće održati jer se od ove akademske godine razredbeni postupak i upisi odvijaju isključivo putem interneta.
 
Obavijest o konzultacijama dr. sc. Monike Blagus
Dr. sc. Monika Blagus sljedeće će konzultacije održati u ponedjeljak, 25. rujna od 15 do 16 sati.
 
Objavljena službena satnica zimskog semestra akademske godine 2017./2018.
Objavljujemo rasporede nastave iz svih studijskih programa koji će se na Odsjeku za germanistiku izvoditi u zimskom semestru akademske godine 2017./2018. Termine kolegija možete pronaći u izborniku na desnoj strani pod studijskim programima i stavkama 'Raspored predavanja'.
 
Obavijest o raspodjeli studenata po grupama kolegija Suvremeni njemački jezik 1
Studenti prve godine studija germanistike nastavu iz kolegija Suvremeni njemački jezik 1 pohađat će u sljedećim grupama:
 više ... 
 
Dekanski rok - prof. dr. sc. Marijan Bobinac
Dekanski rok za sve kolegije prof. dr. sc. Marijana Bobinca održat će se u srijedu, 27.9. u 9 sati.
 
Dekanski rok - izv. prof. Svjetlan Lacko Vidulić
Usmeni ispiti: pon., 25.9., 8:30-10 sati. Pismeni ispiti (Osnove književne interpretacije; Njemačko-hrvatski književni transferi; Povijest njemačke književnosti 20. st. 1): ut., 26.9., 10 sati, A-307.
 
Obavijest studentima prvog semestra Diplomskog studija
Pozivamo sve studente koji ove jeseni upisuju prvi semestar Diplomskoga studija germanistike da u okviru razredbenoga postupka u ponedjeljak, 2. listopada u 11 h dođu u dvoranu A-307 na informativni razgovor s predstojnicima katedri za prevoditeljski (modul: pismeno prevođenje), nastavnički i kulturološki smjer.
 
Dekanski rok - prof. dr. sc. Zrinjka Glovacki Bernardi
Prof. dr. Zrinjka Glovacki Bernardi će u dekanskom ispitnom roku ispite održati u petak, 29.9. u 11 sati. Ispit se prijavljuje putem adrese elektroničke pošte prof. dr. Glovacki-Bernardi do 25.9.
 
Obavijest Vesne Ivančević Ježek
Iduće konzultacije više lektorice Vesne Ivančević Ježek održat će se u ponedjeljak, 2.10.2017. u 11 sati.
 
Obavijest o dekanskom ispitnom roku
Za dekanski ispitni rok (od 25. do 29. rujna 2017.) studenti se moraju osobno dogovoriti s predmetnim nastavnikom o terminu ispita, a tajništvo će obaviti prijavu i upis ocjena.