Obavijesti mr. sc. Klare Gönc-Moačanin

  1. U sklopu izbornoga predmeta “Indijska umjetnost”, u srijedu 6.6. u 11 sati svi zainteresirani studenti (i oni koji nisu polaznici kolegija) mogu doći u Muzej Mimara, gdje će uz stručno vodstvo gđe Milice Japundžić, više kustosice, moći razgledati postav iz orijentalnih umjetnosti.
  2. Obaviještavaju se studenti koji imaju ispitne obaveze kod mr. sc. Klare Gönc-Moačanin da ispite mogu polagati sriijedom u 9 sati: 13.6./27.6./11.7.// 29.8./12.9 /26.9. Molimo da svi studenti podmire sve obveze do 1. listopada zbog odlaska profesorice u mirovinu.

Obavijest o unosu ocjena u ISVU *važno*

Molimo sve studente indologije da provjere jesu li im sve ocjene koje imaju u indeksu unesene u ISVU. Oni koji imaju zaostataka trebali bi hitno doći u tajništvo kako bi im se ocjene unijele u skladu s datumima u indeksu. U svibnju (15. svibnja) svi će se stari rokovi zaključati i više ne će biti moguće unijeti stare ocjene.

Otkazivanje nastave kod mr. sc. Krešimira Krnica

Otkazuje se sva nastava kod mr. sc. Krešimira Krnica u slijedeća dva tjedna. Studenti se upućuju da tekstove za prijevod na seminarima preuzmu na Omegi. O eventualnom održavanju nastave preko Skype-a ili drugog sustava za video komunikaciju dogovor ćemo napraviti na forumima pojedinih kolegija na Omegi i ukoliko uspijemo zadovoljiti tehničke uvjete. Molim, stoga sve polaznike seminara da prate obavijesti na Omegi.

Poziv na skup Teaching Hindī in Central Europe

U okviru obilježavanja Međunarodnoga dana hindskoga jezika u srijedu 21. veljače 2017. održat će se u prostorijama Konferencijske dvorane na drugome katu knjižnice jednodnevni međunarodni skup o poučavanju hindskoga jezika. Skup započinje u 9:30. Na skupu će govoriti gosti profesori i lektori hindskoga jezika sa Sveučilišta u Ljubljani, Budimpešti, Pragu, Poznanu, Bukureštu i Zagrebu.

Pozivamo sve zainteresirane, a posebice studente da nam se pridruže.

Program skupa

Sažetci izlaganja