Najava dolaska na ispit – Kursar

Doc. dr. sc. Vjeran Kursar moli studente da čim prije najave dolazak na određeni ispitni rok zbog planiranja rezervacije odgovarajućih dvorana za održavanje ispita u skladu sa protupandemijskim propisima (rok 18. 06. 2021. u 17 sati iznimno će biti održan preko Big Blue Buttona).

Rok za prijavu diplomskih radova

Rok za prijavu diplomskih radova na studiju Turkologije je 1. srpnja 2021. godine. Molimo studente da kod prijave konzultiraju Upute za prijavu diplomskog rada. Nakon što sinopsis diplomskog rada bude odobren, potrebno je ispuniti Molbu za odobrenje teme i imenovanje mentora/komentora diplomskog rada i elektroničku verziju obrasca poslati mailom u tajništvo Katedre.

NAPOMENA: s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, obavještavaju se studenti da ne trebaju slati potpisane obrasce već da u dogovoru s mentorom šalju samo elektronske obrasce, poštujući rok.

Raspored za ljetni semestar ak. godine 2020./2021.

Obavještavaju se studenti da je objavljen raspored za ljetni semestar ak. godine 2020./2021 pod rubrikom Raspored predavanja.

IZBORNI KOLEGIJI:

Azra Abadžić Navaey: Osnove perzijskog jezika (II), čet 11.00-12.30 A-217

Zeynep Oguz Kursar: Art and Architecture in Safavid, Mughal, and Ottoman Empires in the Early Modern Period, pon 9.30-11.00, A-205

Ispitni rokovi u 2020./ 2021.

Objavljen je raspored održavanja ispita u zimskom, ljetnom i jesenskom roku za 2020./2021. godinu. Naknadno će se unijeti podaci o točnom vremenu i mjestu održavanja pojedinih ispita pa molimo da pratite nadopune u rubrici “Ispitni rokovi”.

Sve najbolje u Novoj godini želi vam Katedra za Turkologiju!

Izbor za studentske predstavnike na svih pet godina studija

Studenti svih godina (uključujući izvannominalnu) upisani su prema važećem popisu studenata na e-kolegij “Izbori za studentskog predstavnika na turkologiji”. Ako ima neupisanih, mogu to učiniti ručno: https://omega.ffzg.hr/course/view.php?id=4101. Šifra je sinan20.
Izbori za sve godine provest će se u istom trenutku, a trajat će od subote 7. studenog 00:00 do nedjelje 8. studenog u 23:59. Studenti se pozivaju da pristupe glasanju.