Poziv na eksperiment

Pozivaju se studenti fonetike na sudjelovanje u eksperimentu perceptivne procjene izgovora prije i nakon korekcije, koji će se održati u prostoriji B320 u sljedećim terminima:

Srijeda, 24.05. – 12:30-13:00

Četvrtak, 25.05. – 11:00-11:30.

Broj sudionika u jednom terminu je ograničen na 15 osoba. Za sudjelovanje u eksperimentu studenti će dobiti 30 minuta, a potpis mogu dobiti kod dr.sc. Arnalde Dobrić. Za željeni termin možete se prijaviti na mail:

ikanjir@ffzg.hr

Obavijest o eksperimentu na Odsjeku za lingvistiku

Na Odsjeku za lingvistiku prof. dr. sc. V. Erdeljac i M. Sekulić Sović provode istraživanje “Izvršne funkcije i vizualno-spacijalno učenje”. Testiranje je individualno i traje jedan sat i trideset minuta (s pauzom), a provodi se u sobi B003 na Odsjeku za lingvistiku od 3.5. do 19.5.2017.

Studenti fonetike koji žele sudjelovati u istraživanju neka upišu svoje ime i prezime u termine koji se nalaze na oglasnoj ploči fonetike. Studenti za sudjelovanje u eksperimentu dobivaju 1 i pol sat.
Potpis za sudjelovanje u eksperimentu daje doc. dr. sc. Elenmari Pletikos Olof na temelju potvrde o sudjelovanju u eksperimentu.