URED ZA STUDENTE S INVALIDITETOM

27/07/2015 By Mario Hantak

Uprava  Filozofskog fakulteta motivirana  povećanjem broja upisanih studenata s invaliditetom na naš fakultet i strateškim određenjem osiguravanja jednakih uvjeta studiranja za sve studente od akademske godine 2015/16.  osniva Ured za studente s invaliditetom.

Cilj Ureda je osiguravanje što boljih uvjeta za studiranje našim studentima s invaliditetom. Glavna zadaća Ureda  biti će zadovoljavanje akademskih  potreba studenata kroz  koordinaciju obrazovnih asistenata, prilagodbu literature,  te pomoć u rješavanju specifičnih  problema vezanih za studiranje. Aktivnosti će se ostvarivati u tijesnoj suradnji s Upravom Filozofskog fakulteta, Odsjecima, Uredom za studente s invaliditetom na Sveučilištu te  udrugama i ostalim dionicima koji sudjeluju u pružanju skrbi.

Molimo sve studente s invaliditetom koji u nastupajućoj akademskoj godini imaju potrebe za nekim oblikom podrške da se jave na e-mail adresu: uredssi@ffzg.hr

Posebno molimo studente kojima će biti potrebna pomoć obrazovnih asistenata tijekom jesenskih ispitnih rokova da što prije pošalju potrebe za asistencijom na mail Ureda sa točnim terminima održavanja ispita.