Abteilung fr Germanistik Philosophische Fakultt Universitt Zagreb
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

   
 
HERZLICH WILLKOMMEN!
 
 

 
Aktuell
 
Obavijest prof.dr. Z. Glovacki-Bernardi

Ispiti u zimskom ispitnom roku (27.1.,10.2., 17.2.) održavaju se u A-311 s početkom u 10 sati.

 
Obavijest - konzultacije
Konzultacije prof. dr. sc. Marijana Bobinca u vrijeme zimskog ispitnog roka: 26.1. (ut.), 3.2. (sr), 16.2. (ut.) od 11 do 12 sati,
 
Obavijest – prijava i korištenje e-pošte

zbog prelaska na novo sučelje u pretince e-pošte više se ne može ulaziti preko adrese webmail.ffzg.hr. Kao adresu internetske stranice za ulaz u poštanski pretinac treba upisati webmail2.ffzg.hr te se prijaviti s korisničkim imenom i lozinkom.

 
obavijest

Molimo  studente koji nisu slusali u tekucem semestru nastavu odnosno odredjeni kolegij, a zele ga polagati u zimskom semestru,da se obavezno jave svom lektoru/lektorici.

 

 
Obavijest o problemima s fakultetskim intranetom
Zbog problema s programima i fakultetskim intranetom dio profesora nema pristup svojim pretincima e-pošte. Profesori će odgovoriti na sve dopise čim to bude moguće.
 
Obavijest o online radionicama Odsjeka za psihologiju i CERK-a
Odsjek za psihologiju i Centar za razvoj karijere FFZG-a i ove godine za studentice i studente pripremaju tjedan karijera "Karijera bez barijera" - ciklus online radionica i individualnih karijernih savjetovanja koji će se održavati od 18. do 22. siječnja 2021. Na radionicama se može saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će kandidata istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju i kako ga steći. Kroz individualno karijerno savjetovanje sa psihologom, studentice i studenti mogu saznati kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu te riješiti dileme vezane uz buduću karijeru. Na karijerno savjetovanje, željenu radionicu ili više njih, moguća je prijava putem Omege na online kolegiju "Karijera bez barijera" uz lozinku za upis "bezbarijera" (bez navodnika). Za više detalja o ovogodišnjem tjednu karijera kao i prijavi na željene aktivnosti posjetite web stranice Centra za razvoj karijere FFZG-a, na sljedećoj poveznici: https://web2020.ffzg.unizg.hr/centra-za-razvoj-karijere/
 
Podsjetnik o izvanrednom ispitnom roku
Podsjećaju se studentice i studenti koji žele izaći na izvanredni ispitni rok da se obavezno (!) putem e-pošte jave predmetnom profesoru tjedan dana prije termina objavljenog na odsječkim web stranicama.
 
Obavijest o izvanrednom ispitnom roku 30.11. - 11.12.2020.
U izvanrednom ispitnom roku između 30. 11. i 11. 12. 2020. na Odsjeku za germanistiku ispiti će se održavati prema sljedećim terminima (stanje 24.11.2020., 17.15, novi termini nakon posljednje verzije popisa označeni žutiom bojom):
 mehr ... 
 
Obavijest o nagradama za izvrsnost u studiju
S velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas da nagrade za izvrsnost na studiju germanistike za akademsku godinu 2019./2020. dobivaju Krešimir Jozić (preddiplomski studij germanistike) i Ivana Verveger (diplomski studij germanistike). Kolegi Joziću želimo puno uspjeha u nastavku studija, a kolegici Verveger u pronalasku posla u kojem će se dalje usavršavati i nadograđivati stečena znanja i koji će je ispunjavati.
 
Obavijest o izborima za studentske predstavnike i zamjenike
Izbori za studentske predstavnike i zamjenike trajat će od 10. studenog do 12. studenog 2020. Mole se studenti da u tom vremenskom periodu glasaju za kandidate sa svoje (!) godine studija u e-kolegiju Izbori za studentske predstavnike na germanistici.
 
Obavijest o izboru studentskog predstavnika na germanistici
Mole se studenti svih (!) godina da se samostalno upišu u e-kolegij Izbori za studentskog predstavnika na germanistici najkasnije do 7.studenog 2020. Šifra kolegija glasi: wahlen.
 
Obavijest o radu tajništva
Tajništvo će od 29. listopada 2020. utorkom i četvrtkom raditi na Fakultetu, a ostale dane od kuće.