Abteilung fŘr Germanistik Philosophische Fakultńt Universitńt Zagreb
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

   
 
HERZLICH WILLKOMMEN!
 
 

 
Aktuell
 
Obavijest - Poziv na predavanje NJ.E. dr. sc. Henka Voskampa

Katedra za nederlandistiku Odsjeka za germanistiku poziva zainteresirane studente i nastavnike na gostuju─çe predavanje NJ. E. dr. sc. Henka Voskampa, veleposlanika Kraljevine Nizozemske u RH, 29. studenoga 2021. godine, s po─Źetkom u 14 sati, u konferencijskoj dvorani Knji┼żnice. Tematsko predavanje je Dekolonizacija Indonezije, a bit ─çe odr┼żano na nizozemskom jeziku.

 
Obavijest - izvanredni ispitni rok

Molimo studente da se jave nastavnicima do 25. studenog zbog dogovora oko termina polaganja ispita u izvanrednom ispitnom roku koji ─çe se odr┼żati od 29. studenog do 3. prosinca 2021. godine. (prijave ispita obavit ─çe tajništvo).

 
Obavijest prof. dr. sc. Zrinjke Glovacki-Bernardi

Nastava na daljinu na kolegijima Jezik i kultura, Jezik u društvu, Osnove strukturalizma odvija se preko Teamsa. Studentice/studenti koji/koje nemaju adresu m.ffzg. trebaju se hitno obratiti informati─Źkoj slu┼żbi; kada dobiju adresu trebaju se javiti prof.dr. Glovacki-Bernardi kako bi dobili odgovaraju─çu poveznicu.

 
Obavijest za nederlandiste
Molim da mi se ponovno pošalju studentski predstavnici nederlandistike za 21/22. Izgubila sam mail
 
Obavijest prof. dr. sc. Sla─Ĺana Turkovi─ça
Zbog slu┼żbene sprije─Źenosti prof. dr. sc. Sla─Ĺan Turkovi─ç u srijedu, 3.11. ne─çe odr┼żati predavanje.
 
Obavijest o nastupnom predavanju
Dr. sc. Jelena Spreicer odr┼żat ─çe u utorak 2.11.2021. u 12.30 sati u A-102 nastupno predavanje  u vezi s izborom u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto - docentice za podru─Źje humanisti─Źkih znanosti, polje filologija, grana germanistika, na Ketdri za njema─Źku knji┼żevnost. Tema nastupnog predavanja je: Utopie in der neueren deutschsprachigen Literatur.
 
Obavijest
Sve zainteresirane srda─Źno pozivam na predavanje prof. dr. Wynfrida Kriegledera u organizaciji Austrijske knji┼żnice pod naslovom "Zur österreichischen Gegenwartsliteratur) koje ─çe se odr┼żati u ─Źetvrtak, 28. listopada u prostoriji A-307 od 14-15,30.
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car
Zbog sudjelovanja na konferenciji u Ljubljani prof. dr. Milka Car u utorak, 26. listopada ne─çe odr┼żati nastavu ni konzultacije.
 
Obavijest
Isporuka rje─Źnika Hansen/Kokoruš obavit ─çe se u ponedjeljak, 25.10.2021. od 11.00 do 14.00 ispred našeg tajništva.
 
Obavijest Mirele Landsman Vinkovi─ç
Asistentica Mirela Landsman Vinkovi─ç odr┼żat ─çe konzultacije u ─Źetvrtak, 14.listopada, od 17 do 18 sati.
 
Obavijest prof.dr. Zrinjke Glovacki-Bernardi
Mole se studenti da se za konzultacije najave elektroni─Źkom poštom, najkasnije dan prije konzultacija.
 
Obavijest studentima
Potvrde o kolizijama obveznih kolegija izdavat ─çe se od idu─çeg tjedna u tajništvu Odsjeka, a za seminare i vje┼żbe kod predmetnog nastavnika.