Abteilung für Germanistik Philosophische Fakultät Universität Zagreb
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

   
 
HERZLICH WILLKOMMEN!
 
 

 
Aktuell
 
Obavijest tajništva
Moli se student Jurica Jurasić Kapun da se javi u tajništvo Odsjeka
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car
Zbog odlaska na službeni put neće se održati nastava ni konzultacije izv. prof. dr. sc. Milke Car u utorak, 14. siječnja. Nadoknada u dogovoru sa student_icama.
 
Obavijest Inje Skender Libhard
Viša lektorica Inja Skender Libhard će u ponedjeljak, 13. siječnja održati dodatne konzultacije od 10 do 11 sati.
 
Obavijest prof. dr. sc. Velimir Piškorca
Zbog bolesti profesora, 8.1. neće se održati nastava iz kolegija Planski jezici.
 
Obavijest mr. sc. Sonje Strmečki Marković
Viša lektorica mr. Sonja Strmečki Marković konzultacije će umjesto u srijedu, 8.1.2020. održati u četvrtak, 9.1.2020. u 11.00 h.
 
Obavijest dr. sc. Željane Pancirov Cornelisse
Konzultacije poslijedoktorandice dr. sc. Željane Pancirov Cornelisse prebacuju se s utorka na ponedjeljak, 16. 12. od 10 do 11 sati.
 
Obavijest Inje Skender Libhard
Zbog službene spriječenosti, u srijedu, 18. prosinca 2019. godine, viša lektorica Inja Skender Libhard neće održati konzultacije.
 
Obavijest prof. dr. sc. Zrinjke Glovacki-Bernardi
Prof. dr. sc. Zrinjka Glovacki-Bernardi u srijedu, 11. prosinca, neće održati konzultacije, jer je spriječena obavezom izvan fakulteta.
 
Poziv na gostovanje njemačkog književnika
Srdačno pozivamo zainteresirane na gostujuće predavanje poznatog njemačkog književnika hrvatskog porijekla Nicola Ljubića koje će se održati u četvrtak, 12. prosinca 2019. godine, u 18:30 sati u dvorani 7. Nicol Ljubić čitat će iz knjiga "Heimatroman oder wie mein Vater ein Deutscher wurde" i "Ein Mensch brennt". Cjelokupni program će se održati na njemačkom jeziku.
 
Obavijesti dr. sc. Slađana Turkovića
Zbog službene spriječenosti, u srijedu, 10. prosinca 2019. godine, izv. prof. dr. sc. Slađan Turković neće držati nastavu niti konzultacije.
 
Promjena termina konzultacija dr. sc. Aleksandra Ščukanec
U srijedu (11. prosinca) doc. dr. sc. Aleksandra ŠÄukanec konzultacije će održati od 10:30 do 12:30 sati.
 
Obavijest o kolokviju iz kolegija Uvod u studij njemačke književnosti
Obavještavaju se studenti 1. godine da će se kolokvij iz kolegija Uvod u studij njemačke književnosti održati kako je i planirano, u ponedjeljak, 9. prosinca u dvorani 6, po sljedećem rasporedu: studenti od Akik Osonički – Mihalinec kolokvij pišu od 13:15 do 14:00, a studenti od Mihalinec do Vugrek od 14:00-14:45. Oni studenti koji imaju koliziju s terminom u koji su raspoređeni, moraju doći u drugi termin. Kolokvij je obavezan za sve studente koji pohađaju kolegij. Studenti se mole da na kolokvij dođu po rasporedu i na vrijeme.