Abteilung fr Germanistik Philosophische Fakultt Universitt Zagreb
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

   
 
HERZLICH WILLKOMMEN!
 
 

 
Aktuell
 
Podsjetnik o izvanrednom ispitnom roku
Podsjećaju se studentice i studenti koji žele izaći na izvanredni ispitni rok da se obavezno (!) putem e-pošte jave predmetnom profesoru tjedan dana prije termina objavljenog na odsječkim web stranicama.
 
Obavijest o izvanrednom ispitnom roku 30.11. - 11.12.2020.
U izvanrednom ispitnom roku između 30. 11. i 11. 12. 2020. na Odsjeku za germanistiku ispiti će se održavati prema sljedećim terminima (stanje 24.11.2020., 17.15, novi termini nakon posljednje verzije popisa označeni žutiom bojom):
 mehr ... 
 
Obavijest o nagradama za izvrsnost u studiju
S velikim zadovoljstvom obavještavamo Vas da nagrade za izvrsnost na studiju germanistike za akademsku godinu 2019./2020. dobivaju Krešimir Jozić (preddiplomski studij germanistike) i Ivana Verveger (diplomski studij germanistike). Kolegi Joziću želimo puno uspjeha u nastavku studija, a kolegici Verveger u pronalasku posla u kojem će se dalje usavršavati i nadograđivati stečena znanja i koji će je ispunjavati.
 
Obavijest o izborima za studentske predstavnike i zamjenike
Izbori za studentske predstavnike i zamjenike trajat će od 10. studenog do 12. studenog 2020. Mole se studenti da u tom vremenskom periodu glasaju za kandidate sa svoje (!) godine studija u e-kolegiju Izbori za studentske predstavnike na germanistici.
 
Obavijest o izboru studentskog predstavnika na germanistici
Mole se studenti svih (!) godina da se samostalno upišu u e-kolegij Izbori za studentskog predstavnika na germanistici najkasnije do 7.studenog 2020. Šifra kolegija glasi: wahlen.
 
Obavijest o radu tajništva
Tajništvo će od 29. listopada 2020. utorkom i četvrtkom raditi na Fakultetu, a ostale dane od kuće.
 
Obavijest o izborima za studentske predstavnike na 1. godini nederlandistike
Izbori za studentskog predstavnika i zamjenika na prvoj godini preddiplomskog studija nederlandistike održat će se od 27. do 29. listopada. Izbori će se provoditi preko kolegija na Omegi pod nazivom "Izbori za studentske predstavnike na nederlandistici" gdje će studenti biti prethodno upisani.
 
Obavijest o preuzimanju rječnika
Mole se studenti koji su naručili Njemačko-hrvatski rječnik (Hansen-Kokoruš) da ga podignu u ponedjeljak, 26.10.2020. između 10.00 i 13.00 sati ispred tajništva na Odsjeku za germanistiku.
 
Obavijest o proslavi 25 godina Austrijske čitaonice Osijek
Odsjek za germanistiku ukazuje na zanimljiv i raznolik slavljenički program Austrijske čitaonice Osijek povodom njenih 25 godina postojanja. Sve programske točke održavaju se od 27. do 30. listopada 2020. online putem aplikacije Zoom - više na poveznici: https://www.ffos.unios.hr/germanistika/25-jahre-osterreich-bibliothek-in-osijek-einladung-zum-online-programm.
 
Obavijest o izborima za studentske predstavnike na 2. i 3. godini nederlandistike
Izbori za studentskog predstavnika druge godine preddiplomskog studija nederlandistike održati će se 19. i 20. listopada, a za treću godinu preddiplomskog studija 21. i 22. listopada. Izbori će se provoditi preko kolegija na Omegi pod nazivom "Izbori za studentskog predstavnika na nederlandistici". Studenti određene godine bit će dodani u kolegij neposredno prije provođenja izbora.
 
Obavijest o kolegiju Dodirno jezikoslovlje
Lozinka za kolegij Dodirno jezikoslovlje na Omegi jest: jezik. Kolegij će se odvijati putem Skypea pa se mole polaznici i polaznice kolegija da se jave na Skype adresu: velimir.piskorec.
 
Obavijest prof. dr. sc. Milke Car
Prof. dr. sc. Milka Car u četvrtak, 15. listopada neće održati nastavu ni konzultacije zbog sudjelovanja na znanstvenoj konferenciji u Mariboru.