CEEPUS info dan

CEEPUS info dan održat će se u ponedjeljak 13. svibnja u 11 sati u konferencijskoj dvorani u Knjižnici Fakulteta (2. kat).

Na CEEPUS info danu će biti predstavljene mogućnosti stipendiranja kraćih i duljih studijskih boravaka u zemljama članicama CEEPUS programa.

Trajanje stipendija:

  • Mobilnost za nastavnike: od 6 dana i više.
  • Mobilnost za studente: od 1 mjeseca i više.

Zemlje članice CEEPUSa: Albanija, Austrija, Bugarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Češka, Kosovo, Mađarska, Moldavija, Poljska, Rumunjska, Sjeverna Makedonija, Slovačka, Slovenija i Srbija.

 

Više informacija možete pronaći na poveznicama:

Program

Plakat

Obavijest – dr. sc. Tetyana Fuderer

Tetyana Fuderer neće u petak, 5. travnja 2019., održati konzultacije zbog spriječenosti. Konzultacije će se održati u utorak, 9. travnja 2019., u terminu od 9:30 do 11:00 sati.

Obavijest – izbori za Studentski zbor Filozofskog fakulteta

Idući utorak i srijedu (26. i 27. ožujka) u auli Filozofskog fakulteta, na ulazu u knjižnicu, održat će se izbori za Studentski zbor Filozofskog fakulteta. Izborno mjesto bit će otvoreno oba dana od 7.45 do 20.15 sati. Pravo glasa imaju svi student Filozofskog fakulteta, a ostvaruju ga predočenjem iksice (ili indeksa). Na izborima se bira 15 članova studentskog zbora čiji mandat počinje akademske godine 2019/2020. Izborno je povjerenstvo zaprimilo i odobrilo 24 kandidature, a svaki glasač može glasati za do 15 kandidata (zaokružiti do 15 rednih brojeva ispred pojedinih imena I to 6 na preddiplomskoj razini, 5 na diplomskoj razini i 4 na postdiplomskoj razini). Kako je studentski zbor jedino zakonski propisano i demokratski izabrano predstavničko tijelo koje zastupa interese studenata na svim razinama upravljanja Filozofskim fakultetom, važno je da date svoj glas. Zato 26. i 27. ožujka ponesite svoje iksice i izađite na izbore!

Obavijest – dr. sc. Marina Jajić Novogradec

Dr. sc. Marina Jajić Novogradec neće 22. 03. i 29. 03. održati
konzultacije i nastavu zbog službene spriječenosti. Konzultacije će  se
održati u četvrtak 21. 03. od 10,00 do 11,00 sati. Nadoknada nastave bit
će prema dogovoru.