Upisi na diplomski studij – obavijest za studente

Mole se svi studenti koji se namjeravaju upisati na diplomski studij na Odsjeku za talijanistiku u ak. godini 2021./2022. da zahtjev za potvrde o završetku studija istovremeno šalju na mail Tajništva odsjeka (talijanistika@ffzg.hr) i na mail pročelnice odsjeka, doc.dr.sc. Katje Radoš-Perkovic (krperkov@ffzg.hr). Nakon izdavanja potvrde o završetku studija mogu tražiti elektronski prijepis ocjena od referade.

Obavijest za studente koji na diplomskom studiju žele upisati NASTAVNIČKI smjer

Provjera usmene kompetencije na talijanskom jeziku SAMO za studente koji na diplomskom studiju žele upisati nastavnički smjer održat će se 27.09. (ponedjeljak) 2021. u 10 sati putem aplikacije Zoom na sljedećoj poveznici:

https://us02web.zoom.us/j/88566719065?pwd=NGNXRG4zSVh0aFg1emw5TDBjWW53UT09

Meeting ID: 885 6671 9065

Passcode: 666502

Molimo studente da u svojoj prijavi naznače i druge smjerove koje bi željeli upisati u slučaju da ne zadovolje na provjeri.

Povijest talijanskog filma – ispitni rok 24.09.

Ispitni rok za studente 3. godine preddiplomskog studija koji se upisuju na diplomski studij odrzat ce se 23.09. kako bi studenti mogli na vrijeme predati dokumente za upis na diplomski studij. Mole se studenti 3. godine koji zele polagati ispit iz kolegija Povijest talijanskog filma 23.09. da se jave prof. Etami Borjan na mail eborjan@ffzg.hr najkasnije do 22.09.2021. kako bi mogli dobiti Zoom link. Studenti su duzni prijaviti ispit u ISVU za datum 24.09. Studenti koji polazu ispit 23.09. ne mogu ponovo polagati ispit 24.09. Svi ostali studenti polazu ispite za sve ostale filmoloske kolegije 24.09. kako je navedeno u ISVU te se mole da se jave prof. Etami Borjan na mail dva dana prije ispitnog roka.

Obavijest o ispitima – prof. Etami Borjan

Jesenski ispitni rokovi kod prof. Etami Borjan odrzat ce se online. Mole se studenti da se prijave u ISVU i da se jave prof. Borjan mailom dva dana prije ispitnog roka kako bi mogli dobiti Zoom link. Mail za prijavu je: eborjan@ffzg.hr.

Obrana diplomskoga rada

Studentica Cindy Šoštarić branit će diplomski rad Analisi del bilinguismo familiare croato-italiano u četvrtak, 16. rujna 2021., u 15 sati, online.

Gledanje filmova za kolegije docentice Borjan

Filmovi za kolegije docentice Borjan mogu se posuditi za gledanje koje se može odvijati kako u prostoru AV zbirke, tako i u drugim prostorima tj. čitaonicama Knjižnice.

Ako se film posuđuje za gledanje u čitaonici potrebno je koristiti slušalice kako se drugim korisnicima ne bi smetalo.

 

Održavanje nastave i konzultacije

Studenti su dužni pratiti obavijesti o održavanju nastave oglašene se na web oglasnoj ploči Odsjeka.

Redovne konzultacije nastavnika objavljene su na mrežnoj stranici Odsjeka, pod stavkom „Nastavnici“.

Novi način pohrane diplomskih radova u knjižnicu fakulteta

Poštovane studentice i studenti, pogotovo oni i one završnih godina, poštovane kolegice i kolege,

podsjećamo da je od kraja travnja na snazi Odluka Filozofskog fakulteta o online obranama diplomskih radova, čime je izmijenjen i način pohrane radova u repozitorij Odraz, koji sada obavljaju sami studenti. Samostalno pohranjivanje radova je proces koji se planirao uvesti neovisno o pandemiji koja nas je zadesila, tako da će ovakav način pohranjivanja ostati aktivan i kad se jednom sve vrati „u normalu“.

Dodatne informacije možete pronaći na stranicama Knjižnice: http://knjiznica.ffzg.unizg.hr/newsletter/novo-studenti-sami-pohranjuju-radove-u-odraz#id2HXneXtgqvOYyN4Mp_3nNg

Napominjemo da se sukladno ovoj odluci više ne dostavljaju izjave i fizičke verzije radova u Knjižnicu.

S poštovanjem,

Dorja Mučnjak

Kniižnica FFZG-a