Međunarodni interdisciplinarni studentski skup – Karlovački dani slobodne misli

cezasm

Prenosimo s cezasm.wix.com:

“Karlovački dani slobodne misli predstavljaju vredan doprinos proširivanju edukativnih sadržaja iz oblasti nauke, kulture i umetnosti, a namenjen je studentima i studentkinjama svih nivoa studija kako iz zemlje tako i inostranstva.

Svojim raznovrsnim i kvalitetnim sadržajima ovaj skup ima za svoje ciljeve podsticanje plodotvorene diskusije usmerene ka rasvetljavanju i boljem razumevanju aktuelnih društvenih i kulturnih pojava/problema, razmenu znanja i iskustava na međunarodnom nivou, uspostavljanje kontakata, stvaranje baze za pokretanje novih programa/projekata na nacionalnom i/ili međunarodnom nivou itd.

Poziv za učešće na međunarodnom interdisciplinarnom studentskom kongresu koji će biti realizovan u okviru Karlovačkih dana slobodne misli (05. – 07. jun 2015. godine)

Centar za afirmaciju slobodne misli poziva studente i studentkinje kako iz temlje tako i inostranstva da svojim aktivnim učešćem doprinesu uspešnoj realizaciji “Karlovačkih dana slobodne misli” koji će biti održani od 05. do 07. juna 2015. godine u Ekološkom centru “Radulovački” u Sremskim Karlovcima.

Pored studenata i studentkinja društvenih i humanističkih nauka, organizatori kongresa pozivaju i sve one koji smatraju da iz perspektive polja nauka kojima se bave mogu da daju svoj doprinos što boljem promišljanju i sagledavanju zadate teme. Pravo učešća imaju studenti/kinje osnovnih, master i doktorskih studija.

Tema kongresa:

Socijalne (de)konstrukcije identiteta

(Obrazloženje teme kongresa, kao i lista mogućih podtema mogu se pogledati ovde.

Svi zainteresovani se mole da svoje prijave pošalju najkasnije do 01. februara 2015. godine!

Prijava treba da sadrži :

– ime i prezime

– naziv univerziteta, fakulteta i odseka, kao i nivo/godinu studija

– adresu stanovanja

– kontakt (e-mail adresa i broj mob. telefona)

– kratku biografiju (max. 500 slovnih znakova bez razmaka)

– naziv izlaganja

– sažetak (min 600, max. 1200 slovnih znakova bez razmaka)

Prijave koje nisu u skladu sa uputstvom neće biti uzete u razmatranje!

Za učeće na skupu će se naplaćivati kotizacija: 60 eura bez smeštaja, odnosno 100 eura za učesnike/ce kojima je potreban smeštaj. U kotizaciju su uračunate sledeće stavke: 3 noćenja u hostelu eko. centra “Radulovački”, 9 glavnih obroka, užine i osveženja, materijal za rad, program, knjižica sažetaka i propratni materijal za kongres, priprema i objavljivanje elektronskog Zbornika svih izlaganih radova, organizovan obilazak Sremskih Karlovaca.

Zbog velikog interesovanja CEZASM je uveo i kotizaciju od 35 eura za jednodnevno učešće na kongresu!

Kotizacija će moći da se uplati u dve rate, s tim da organizatori kongresa napominju da će u slučaju pribavljanja donacija, umanjiti iznos kotizacije.

Prijava za studentski kongres može da se dostavi u vidu zasebnog Word dokumenta na e-mail adresu:afirmacijamisli@gmail.com ili putem on-line obrasca

Kontakt osobe:

Andrea Ratković

andrearatkovic08@gmail.com

Miomir Milić

milicmiomir@yahoo.com

Nikolina Ćavar

nina.nina.ninica@gmail.com “

Više informacija te online obrazac za prijavu možete naći ovdje!

~NK

2,722 total views, 1 views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr