O nama

USF_marina mijatovic3 cropUdruženje studenata filozofije (USF) je studentska udruga sa sjedištem na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Utemeljeno je u studenom 1994. godine sa ciljem izdavanja studentskog časopisa “Čemu”, organizacijom tribina i okruglih stolova o pitanjima vezanima za studij filozofije te filozofskim temama, te stvaranja dijaloga između studenata i nastavnika.

Tijekom godina Udruženje proširilo je svoj krug interesa. Danas Udruženje podržava “Ljetnu školu bioetike” na Lošinju, jednom godišnje organizira studentski simpozij, organizira filozofske kružoke, parlaonice, organizira predstavljanja novih filozofskih knjiga te povremeno organizira i filmske večeri. U svibnju 2013. Udruženje je osnovalo i web sekciju s ciljem informiranja studenata o aktualnim događajima relevantnima za studente filozofije. Udruženje je otvoreno za sve studentske prijedloge i projekte.

Trenutni sastav članova predsjedništva čine: Josip Periša (predsjednik), Buga Kranželić (tajnik/likvidator), Kristian Peter, Nikolina Koprivnjak i Ana Daria Bokan; dok Nadzorni odbor čine: Marko Ferber. Jakov Erdeljac i Josip Tišlar

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr