Natječaj za dodjeljivanje 32 stipendije za studente za sudjelovanje na 2. Forumu studenata “Teologija u interdisciplinarnom dijalogu”

Prenosimo iz maila:

Studentski zbor KBF-a Split u suradnji sa studentskim zborovima Filozofskog i Pravnog fakulteta u Splitu i udrugama Skac_St i SplitMisli objavljuje javni natječaj za dodjeljivanje 32 stipendije za studente za sudjelovanje na 2. Forumu studenata Teologija u interdisciplinarnom dijalogu (TID). Forum TID će se održati u Splitu od 28.-31. svibnja 2015. godine, a tema Foruma je Rod vs teologija. Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti iz raznovrsnih znanstvenih područja, koji će svojim sudjelovanjem doprinijeti interdisciplinarnom i multidisciplinarnom istraživanju odnosa rodne teorije i teologije. Stipendija podrazumijeva pokrivanje putnih troškova i troškova smještaja za odabrane sudionike Foruma.

Continue reading

55 total views, no views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr

Promocija novog broja časopisa Čemu i zbornika radova s prošlogodišnjeg simpozija USF-a

USF_marina-mijatovic3-crop

Pozivamo vas na promociju 23. broja časopisa studenata filozofije Čemu i zbornika radova s međunarodnog studentskog simpozija Filozofija i znanost koja će se održati 26. ožujka 2015. godine u 17.30 sati u konferencijskoj dvorani na drugom katu knjižnice Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Continue reading

242 total views, no views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr

Izjava SSU-a povodom rasprave o ugovoru s KBF-om

Povodom izvanredne sjednice Fakultetskog vijeća FFZG-a u četvrtak, 12. ožujka, na kojoj će se između ostalog raspravljati i o ugovorima Filozofskog fakulteta s Katoličkim bogoslovnim fakultetom, Savez studentskih udruga Filozofskog fakulteta poslao je izjavu o spomenutom ugovoru. Doznavši za izjavu, sadašnji dekan je zabranio da se ona pošalje na mailing liste ffzg.svima te student.svima. Izjava u svojoj cijelosti nalazi se ovdje: Continue reading

247 total views, no views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr

12. međunarodni studentski filozofski simpozij: “Filozofija u svakodnevnom životu”

(klik za veći prikaz)

Prenosimo iz poziva:

Udruga studenata filozofije Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu „Scopus“ poziva vas da se prijavite za sudjelovanje na 12. Međunarodnom Studentskom Filozofskom Simpoziju pod nazivom „Filozofija u svakodnevnom životu“. Simpozij će se održati 9. i 10. travnja 2015. godine na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu, Borongajska 83d.

Continue reading

230 total views, no views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr

Poziv za radove – 11. studentska bioetička radionica “Scenariji budućnosti” u sklopu 14. Lošinjskih dana bioetike

Prenosimo:

“Dragi kolege, Organizacijski odbor Lošinjskih dana bioetike poziva sve zainteresirane studentice i studente da se prijave za sudjelovanje na 11. studentskoj bioetičkoj radionici (SBR) Scenariji budućnosti u sklopu 14. Lošinjskih dana bioetike (LDB), koja će se održati od 17. do 20. V. 2015. godine u gradu Malom Lošinju.

Continue reading

171 total views, no views today

Facebook Twitter Email Reddit Stumbleupon Tumblr