2. godina diplomskog studija – IZBORI

Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 2. godine diplomskog studija češkog jezika provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic@gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 2. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.

Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 2. godine diplomskog studija poljskog jezika provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic@gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 2. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.

Izbori za studentske predstavnike u Vijeću odsjeka i Vijeću studenata za studente 2. godine diplomskog studija slovačkog jezika provodit će se preko Omege. Studenti koji se žele kandidirati za predstavnika ili zamjenika predstavnika mogu to učiniti tako da se jave na adresu tea.radovic@gmail.com do utorka 23. listopada. Nakon toga bit će otvoren “kolegij” na Omegi na kojem će studenti 2. godine diplomskog studija moći glasati i izabrati svog predstavnika.”