Nastava iz Sintakse poljskog jezika

Nastava iz Sintakse poljskog jezika u prvom tjednu nastave održat će se u utorak 3. ožujka u 15.30 sati u predavaonici A-223, umjesto u predviđenom terminu u ponedjeljak 2. ožujka.

Peter F. ‘Rius Jílek – obavijest

Peter F. ‘Rius Jílek neće biti prisutan na Odjeku od 24. do 28. II. 2020. i neće održati konzultacije zbog radnih dužnosti na Varšavskom sveučilištu u Poljskoj (Erasmus+ mobilnost djelatnika).

___________________________

Erasmus+ – Info-dan

Slijedom objavljenoga Natječaja za Erasmus+ natječaj za studijski boravak akademske godine 2020/21. <https://web2020.ffzg.unizg.hr/international/stipendije-natjecaji-ljetne-sko le/> Služba za međunarodnu suradnju organizira Info-dan za studente u četvrtak, 6. veljače u 11 sati u u Knjižnici (Konferencijska dvorana na 2. katu). Na Info-danu će sudjelovati prodekan za znanost i međunarodnu suradnju i ECTS koordinator Fakulteta izv. prof. dr. sc. Dragan Bagić i ECTS koordinatorica Centra za strane jezike Petra Barbarić.

Natječaj za stipendije Češke Republike

Otvoren natječaj za stipendije Češke Republike za ljetne tečajeve češkog jezika i kulture u 2020. godini.

Na sljedećoj poveznici mogu se pronaći sve važne informacije vezane uz stipendije i uvjete za prijavu. Rok za prijavu na natječaj je 10.3.2020., a zainteresirani kandidati trebaju svoje prijave poslati nama, tj. Agenciji za mobilnost i programe Europske unije, koja je, zajedno s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH, odgovorna za provedbu natječaja.

 

Ivan Alić

Stručni suradnik u Odjelu za visoko obrazovanje

Expert Assistant in the Department for Higher Education
(uredovno vrijeme: 10-12h i 14-15h)

Agencija za mobilnost i programe Europske unije /
Agency for Mobility and EU Programmes
Adresa / Address:
Frankopanska 26, HR-10 000 Zagreb
t.  +385 (0)1 5005 955
f. +385 (0)1 5005 699

izv. prof. dr. sc. Petar Vuković – ispitni rok

Izv. prof. dr. Petar Vuković moli sve studente koji u zimskom roku namjeravaju izići na ispit iz kolegija koje su odslušali u prošloj ili nekoj od ranijih akademskim godina da ga, usporedno s prijavljivanjem ispita u Studomatu, o tom obavijeste i e-poštom.

Iz Odsjeka